Påskresor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Påskresor

Påskresor

Res till solen under påsklovet

När vintern drar ut på tiden kan vi alla behöva ett litet extra D-vitamintillskott, så varför inte förena nytta med nöje och utnyttja påskledigheten till att ta en semester? Under påsklovet erbjuder vi underbara billiga påskresor till flera av Europas populäraste semesterorter.

Kortresa över påsken – Det perfekta sättet att ladda om batterierna

Har du inte möjlighet att ta ledigt under hela påsklovet erbjuder vi även ett brett utbud av kortresor med flexibla reslängder på upp till sju dagar. Gör till exempel en påskresa över långhelgen och ladda batterierna tillsammans med vänner, familj eller någon annan du tycker om. Det är en bra idé att boka påskresor tidigt eftersom de är väldigt populära och säljer ofta slut väldigt fort, dessutom kan du få resan till ett riktigt billigt Sunweb pris med våra stora boka tidigt-rabatter.

Res över påsken med sunweb

Sunweb erbjuder ett brett utbud av både exklusiva och prisvärda hotell samt lägenheter, vi har dessutom en mängd hotell med omfattande all inclusive-program, om du vill göra semestern extra bekväm. Res från Stockholm Göteborg och Köpenhamn till solen, med flexibla reslängder och resedatum så att du kan bestämma när och hur länge du vill resa. När du reser med Sunweb ingår dessutom alltid flyg, hotell och guideservice.