Resor under påsklovet

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Påskresor

Soliga påskresor under 2025

Julen varar fram till påsken, sedan kommer våren och temperaturen stiger lika långsamt. I april är det dock bara 5-10 grader i Sverige. Föredrar du de 20 grader och det strålande solsken, bör du vända blicken mot Portugal och Spanien.

Påsklovet 2025 ligger mellan vecka 17, med start måndagen den 21 april och avslutning söndagen den 27 april. Utnyttja påsken och barnens skollov, så att du kan åka på påsksemester i värmen. 

Var ska man tillbringa påsklovet?

Påsklovet 2025 börjar måndagenden 14 april och pågår fram till den 17 april beroende på vart i landet du befinner dig. Medeltemperaturen här hemma ligger då runt 5 grader. Behöver du en paus från vårens regn och blåst? Med en solsemester under påskhelgen kan du uppleva Algarvekusten i Portugal eller njuta av det lokala spanska köket på Kanarieöarna. Vi har ett stort urval av resor i mars och april till vackra, soliga destinationer! 

Njut av en solig påsklovsvecka

Om du är ute efter en billig påskresa kan du njuta av solen i Egypten, där medeltemperaturen är ca 25 grader i april. Oavsett om du semestrar i atmosfäriska El Gouna eller på någon av våra många andra egyptiska destinationer har du gott om möjligheter att koppla av i solen på någon av de många vackra sandstränderna som sträcker sig längs kusten.

Förutom otaliga soltimmar erbjuder Egypten också några av världens vackraste korallrev, som du kan uppleva på en dyksemester på flera av våra egyptiska destinationer i påsk. Soliga Madeira är också ett bra resmål för påsklovet 2025. Här är det 20 grader varmt, vilket är perfekt för att utforska den otroliga naturen som ön har att erbjuda.

Roliga påskaktiviteter för barn

Letar du efter en påskresa med barn? Vi har ett stort urval av barnvänliga familjehotell med barnpooler, vattenland och massor av roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Om du åker till Gran Canaria på påsklovet 2025 kan du utforska det vackra naturlandskapet, njuta av stränderna eller roa dig med vattenaktiviteter. Du kan också ta med barnen till en av de många roliga temaparkerna på Gran Canaria.