resor under påsken

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Påskresor

Påsklovsresor till värmen

Res till solen under påsklovet

När vintern drar ut på tiden kan vi alla behöva ett litet extra D-vitamintillskott, så varför inte förena nytta med nöje och åka på en påsklovsresa? Under påsklovet erbjuder vi underbart billiga påskresor till flera av Europas populäraste semesterorter.

Påskresor med sunweb

Sunweb erbjuder ett brett utbud av både exklusiva och prisvärda hotell samt lägenheter, vi har dessutom en mängd hotell med omfattande All Inclusive-program, om du vill göra semestern extra bekväm under påsken.

Res från Stockholm Göteborg och Köpenhamn till solen, med flexibla reslängder och resedatum du kan bestämma när och hur länge du vill vara borta. När du reser med Sunweb ingår dessutom alltid flyg, hotell och du kan alltid boka med transfer.

Weekend över påsken

Har du inte möjlighet att ta ledigt under hela påsken erbjuder vi även ett brett utbud av weekendresor över påsk med flexibla reslängder på upp till sju dagar. Gör till exempel en påskresa över långhelgen och ladda batterierna tillsammans med vänner eller någon annan du tycker om. Eftersom barnen har ledigt är det perfekt för en härlig påsklovsresa tillsammans med familjen. 

Det är en bra idé att boka påskresor tidigt eftersom de är väldigt populära och säljer ofta slut väldigt fort, dessutom kan du få resan till ett riktigt billigt pris