1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Turkiet
  6. Marmariskusten

Sista minuten-resor till Marmariskusten

Koppla av i vackra omgivningar och upplev fantastiska sevärdheter

Marmariskusten i Turkiet har verkligen mycket att erbjuda - från vackra stränder, pittoreska bukter, utsökta restauranger och gröna oaser i bergen till den stora basaren med över 400 butiker och bargatan - även kallade Barstreet - med över 30 nattklubbar och barer. Ca 9 km från Marmaris livliga centrum ligger den lilla semesterorten, Icmeler, som erbjuder ett lugnt alternativ till det liv och rörelse som Marmaris erbjuder. Icmeler är känt för att ha den bästa stranden och längs den trevliga strandpromenaden ligger både kaféer, restauranger och butiker. Om du är ute efter en mer traditionell solsemester kan den turkiska sydkusten varmt rekommenderas.

Samma semester, men till bättre pris

Vill du byta en gråmulen himmel mott en solig molnfri? Med våra sista minuten-resor till Marmariskusten får du resan till ett billigt sista minuten-pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Marmariskusten med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.