Resort till El Tarter

Tillbaka
Destination image
Pister
22
38
48
20
128
Totalt
Liftar
5
30
27
höjd
2822m
1710m
Glaciär
0
Fun Parks
3
Långfärd
10Km

 El Tarter är en charmig by som ligger nära Soldeu, i den underbara skidregionen Grandvalira, Andorra tillsammans med de charmiga skidorterna Encamp och Pas de la Casa. De vackra stenhusen och det bergiga landskapet ger staden en mysig atmosfär. På dagtid andas staden lugn och ro, medan de sena eftermiddagstimmarna kan ägnas fantastiskt trevlig afterski. De festliga barerna spelar dansmusik, och det finns goda chanser att få sjunga med i de välkända afterski-hitsen.

Varierat pistutbud och härlig afterski

Pisterna runt El Tarter är breda och relativt lätta att tillgå. Området är dessutom väldigt lämpligt för nybörjare och är därför perfekt för de som inte är så vana skidåkare. Även om de blå pisterna är i betydlig majoritet finns det ett antal mer utmanande pister för lite mer erfarna åkare. Familjens yngre medlemmar kan roa sig i barnområdet Bababoom Circus.

Trots att byn inte är så stor finns här massor av bra afterski-barer, restauranger och andra nöjen. Liften ligger på gångavstånd och liftköerna är sällan långa. Skidresor till El Tarter är perfekt för grupper med åkare på olika nivåer, eftersom pistutbudet är så varierat kommer alla kunna hitta pister som är utmanande.

Skidresor till El Tarter med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till El tarter. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter men vi har också ett bra utbud av stugor och chalet. När du bokar skidresor till Alperna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer Läs mindre

Populärt resmål för

Övriga
Familjer med äldre barn
Vänner
Unga par
Till toppen