Resort till Soldeu

Tillbaka
Destination image
Pister
22
38
48
20
128
Totalt
Liftar
5
30
27
höjd
2822m
1710m
Glaciär
0
Fun Parks
3
Långfärd
10Km

Soldeu är en liten, charmig ort i Andorra som ligger nära El Tarteri Grandvalira tillsammans med Encamp och Pas de La Casa. Byn är beläget på nästan 1800 meters höjd i ett område som domineras av breda nybörjarbackar och gondolliften tar dig smidigt upp till det vackra Grandvalira, där du kan njuta av snölandskapets många utmaningar på skidåkning och snowboard.

Snösäker skidåkning och afterski i Soldeu

De nästan 70 liftarna länkar på ett smidigt sätt ihop Soldeu med resten av Grandvalira som erbjuder totalt 200 kilometer pist. I skidregionen finns hela tre funparks där både skid- och snowboardåkare kan gå loss på hopp. Är du nybörjare kan du få undervisning i den engelskspråkiga skidskolan så att du kommer kunna stå i de lite svårare pisterna på nolltid och för de riktigt duktiga åkarna gott om områden för offpist.

Soldeu är populärt bland både par, familjer och större grupper. I centrum kan man se att byggnadsstilen är präglad av både romersk och modern arkitektur. Runt omkring i staden finns också flera vackra gamla herrgårdar.

Soldeu har flera bra restauranger och ett brett utbud av livliga och charmiga barer. Några av stadens mest berömda barer är Aspen, Iceberg, Pussicat och Fat Alberts, och här uppträder det regelbundet olika internationella band.

Skidresor till Soldeu med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Soldeu. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter men vi har också ett bra utbud av stugor och chalet. När du bokar skidresor med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer Läs mindre

Populärt resmål för

Äldre par
Övriga
Vänner
Familjer med äldre barn
Till toppen