Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Weekendresor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Resor
  4. Weekendresor

Weekends och kortresor till solen

Har du semesterdagar att ta ut eller väntar en långhelg? En weekendresa är ett perfekt sätt att ta en paus från vardagen och ladda upp batterierna. Rå om varandra och ät gott på Algarvekusten i Portugal eller ta med familjen på en oförglömlig kortresa till Svarta havets kust i Bulgarien. Vart du än väljer att åka, har vi resan för dig och erbjuder ett bra utbud av trevliga hotell och lägenheter.

Har du inte bestäm vart du vill spendera din weekend?

Weekendresor - storstad eller sol och bad

Oavsett om du gillar storstads semestrar med sevärdheter och shopping eller sol och bad på vackra stränder, har vi weekendresor som passar dig! Upptäck den charmiga staden Chania På Kreta, med trevliga marknader och historiska attraktioner eller en mysig strandsemester i Turkiska, Alanya. Kan du inte bestämma dig vilket du föredrar, kan du kombinera båda. Costa Brava erbjuder fantastiska sandstränder och utmärkta förbindelser till den spanska storstaden Barcelona.

Flexibla reslängder – res när du vill hur länge du vill

Vi erbjuder weekendresor med avresa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn till Europas charmigaste, livligaste och mysigaste semesterorter. Med Sunweb kan du själv bestämma hur många dagar du vill resa, från tre till upp till sju dagar. Som alltid när du reser med Sunweb ingår direktflyg och hotell.