1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Turkiet
  6. Kusadasi

Sista minuten-resor till Kusadasi

En lugn semester med massor av sevärdheter

Välkommen till Kusadasi i Turkiet! Kusadasi är en modern och trevlig semesterort med ett aktivt nattliv, fina restauranger och mysiga basarer. Här möts dessutom av du av oändliga kuststräckor perfekta för lata dagar på stranden. Men sista minuten-resor till Kusadasi erbjuder mer än bara vackra stränder, här kan du också uppleva spännande sevärdheter. Den mest kända är Efesos, ruinen av en antik turkisk hamnstad som under sin storhetstid beboddes av 250 000 invånare. Även Marmaris och sydkusten ebjuder fantastiska semesterupplevelser som vi varmt rekommenderar.

Samma semester, men till bättre pris

Blev det ingen semester i år på grund av att du inte hittade rätt resa till rätt pris? Med våra billiga sista minuten-resor till Kusadasi får du resan till ett billigt sista minuten-pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Kusadasi med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Tänk på att vara snabb med att boka då det oftast finns få antal platser som snabbt blir uppbokade.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.