1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Spanien
  6. Costa Dorada

Sista minuten-resor till Costa Dorada

Semesterupplevelser för hela familjen

I norra Spanien nära storstaden Barcelona hittar du Costa Dorada med en kustlinje på över 210 km. Den mest kända turistorten i Costa Dorada är Salou med sina mysig hamnar och restauranger. Costa Dorada är även en utmärkt utgångspunkt för olika utflykter. I La Pineda hittar du en mängd vattenaktiviteter så som jetski och trampbåtar, och om du inte får nog av underhållning kan du åka till Port Aventura, en stor nöjespark med äventyrsbad, som ligger utanför La Pineda. Costa Dorada är perfekt för en strandsemester, och med en så lång kust kommer du garanterat hitta en strand som passar dig! Letar du efter en semester på den spanska kusten kan vi även rekommendera Marbella.

Samma semester, men till bättre pris

Varför vänta till semestern? Med våra sista minuten-resor till Costa Dorada får du dessutom resan till extra bra pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Costa Dorada med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.