Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Upplev en unik skidsemester i Frankrike

#ExploreFrance

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Upplev Frankrike

Upptäck det bästa de franska Alperna har att erbjuda: Skidåkning över 3000 m

Den mest autentiska skidupplevelsen

Upptäck de snösäkra skidorterna i Frankrike och de charmiga traditionella franska byarna. Starta dagen med lyxen av ski-in ski-out och att utforska de största sammanhängande skidområdena. Tillbringa kvalitetstid med dem du tycker mest om i autentiska franska stugor, ett hem långt hemifrån. Glöm inte att du kan njuta av det utsökta lokala franska köket eller avsluta dagen på spaet. Börja dagen i lugn och ro tack vare lyxen att bo direkt vid pisten, och utforska några av Europas största sammanhängande skidområden. 

Med Sunweb ingår naturligtvis alltid ditt liftkort i din semester.

Varför välja Fankrike?

  • Skidåkning direkt från ytterdörren med ski-in och ski-out

  • Perfekt för familjer, vänner och par

  • Autentiska byar med stämningsfulla barer och restauranger

  • 7 av världens 10 största sammanhängande skidområden

Se alla resor till Frankrike

Varför välja en skidsemester i Frankrike?

Är du ute efter en minnesvärd skidupplevelse? En skidsemester i Frankrike är det perfekta valet! Med en uppsjö av kända skidorter och hisnande natur erbjuder Frankrike en oöverträffad semester för skidentusiaster. Unika upplevelser, oförglömliga minnen och fantastisk skidåkning väntar. Att åka skidor i Frankrike behöver inte betyda att du spenderar en förmögenhet. Med Sunweb kan du åka på en prisvärd semester till låga priser.

Vart i Frankrike ska jag åka?

Från majestätiska snöklädda toppar till varierande pister - det finns något för alla skidåkare. Oavsett om du är nybörjare eller expert erbjuder varje ort backar för alla nivåer. Les Trois Vallées, Les Portes du Soleil är drömdestinationer för åkare världen över. Dessa orter erbjuder mycket mer än bara skidåkning: de har atmosfär, restauranger och afterski-aktiviteter för hela familjen. Med Sunweb ingår alltid liftkort och du kan dessutom boka din skidresa med all-inclusive, där alla måltider ingår. För en riktigt autentisk upplevelse bör du välja att hyra en skidstuga i Frankrike, som erbjuder mysig komfort och varm atmosfär. Varierande backar, hisnande landskap och autentiska byar gör Frankrike till ett oumbärligt resmål för skidälskare.