Upplev en unik skidsemester i Frankrike

#ExploreFrance

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Upplev Frankrike

Upptäck det bästa de franska Alperna har att erbjuda

Den mest autentiska skidupplevelsen

Besök de världsberömda skidorterna i Frankrike och få garanterad snösäkerhet på skidsemestern. Upptäck unika, högt belägna skidresmål och besök charmiga traditionella byar i Savoie eller Isère. Tillbringa kvalitetstid med nära och kära i autentiskt franska chalets, där du kan njuta hemtrevnad långt hemifrån.

Frankrike bjuder även på hotell anpassade för familjer, där du kan lämna alla bekymmer hemma. Missa inte att prova det lokala franska köket eller besök ett av många span. Starta dagen med att ge dig rakt ut i pisten från din ytterdörr och utforska några av världens största sammanhängande skidområden.

Varför välja Fankrike?

  • Väldigt mycket skidresa för pengarna
  • Perfekt för familjer, vänner och par
  • Vackra autentiska byar med stämningsfulla barer och restauranger 
  • 7 av 10 av världens största sammanhängande skidområden

Les Trois Vallées är ett MÅSTE för alla som älskar skidåkning. Det är världens största sammanhängande skidområde och Europas högst. Med andra ord, snö är garanterat!

Utforska enorm terräng och 600 km pist i Les Portes du Soleil. Området ligger på den fransk-schweiziska gränsen och erbjuder ett stort antal olika pister för nybörjare och offpist-åkare.

I hjärtat av de franska Alperna hittar du Le Grand Massif. Utforska fem sammanhängande skidområden i Haute-Savoie som erbjuder en fantastisk panoramautsikt över Mont Blanc.

Den vackra skidorten Le Grand Domaine består av tre skidområden, som alla har utmärkt läge. Upptäck vackra pister med mycket snö och ett särskilt område för nybörjare.

Se alla resor till Frankrike