Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Hotel Allalin

Hotel Allalin är den perfekta platsen för en fantastisk skidresa i vackra Schweiz. Det ligger i utkanten av centrum och det går en buss till skidliftarna härifrån. Rummen är fint inredda och är därför underbara att vila i efter en dag på skidorna. Hotellets restaurang är även mycket inbjudande, här kan du njuta en god måltid tillsammans. Du behöver med andra ord inte lämna huset på kvällen, allt finns här. Om du vill koppla av lite extra kan du också besöka hotellets bastu. Det här blir en underbar semester du sent glömmer!
  • Halvpension som tillval
  • Njut av goda rätter i en attraktiv restaurang
  • Utmärkta rum för en god natts sömn
  • I utkanten av centrum
  • Pendelbuss till skidliftarna

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Måltider

Middag är en 5-rätters middag.
Frukost
Halvpension

Läge och avstånd

Saas-Fee

Bilfria Saas-Fee är ett riktig toppen desitnation! Byn är känd som "Alpernas pärla" och ligger på 1800 meters höjd. Den ligger i en imponerande dal, vilket gör din vistelse i Saas-Fee full av hisnande vyer. Med ett brett utbud av olika pister har Saas- Fee något för alla.

Saas-Fee är en bilfri by, så du kan ta dig lugnt och säkert genom gatorna till fots. Transporten i byn tillhandahålls av "elektro-taxibilar". Din bil kan parkeras vid ingången till byn.

Byn är känd för sin varma schweiziska atmosfär. Detta återspeglas i hotellets vackra träarkitektur och stugor, vilken romantisk miljö! Moderna butiker, trevliga restauranger och kaféer erbjuder dig möjlighet att koppla av efter skidåkning eller snowboard. Afterski-scenen är lugnare än i andra schweiziska städer, som Engelberg.

Sunweb Holidays har valt ett härligt boende för dig i Saas-Fee. Vi är säkra på att du kommer att njuta av en fantastisk semesterupplevelse i de schweiziska Alperna!

Saastal

På grund av den höga höjden av pisterna och glaciärens närvaro är Valais Saastal mycket snösäkert. Det finns utmärkta möjligheter till vandring och längdskidåkning och den ivriga skidåkaren kommer även att få värde för sina pengar här. Skidområdet i Saas-dalen består av fyra bergsbyar: Saas-Fee, Saas-Grund, Saas-Almagell och Saas-Balen.

Saastal erbjuder cirka 137 kilometer pister med en bra fördelning av blå, röda och svarta pister.

För den riktiga sportentusiasten finns guidade skidturer till Alphubel (4106 m) och Strahlhorn (4190 m). Förutom ett fantastiskt skidområde har Saas-Fee ännu mer att erbjuda, till exempel vandringsleder, längdskidspår och en snowboardpark med halvpipor, kvartspipor, ett boardercross och ett höjdhopp. Saas-Fee kallas stolt "Alpernas pärla"!

När du bor i Saastal kan du köpa ett pass för Bürger för CHF 4,50 per person och natt på ditt hotell eller i kassan vid skidliften. Med detta pass kan du använda Postauto bussen gratis, du får 10% rabatt på liftkort från 3 dagar och det finns olika roliga aktiviteter att göra per by med rabatt, till exempel: pulkaåkning, en fackeltur, matlagning, inomhustennis och mycket mer.

Vad kännetecknar Saastal

  • Alpernas pärla
  • Bilfri del i Saas-Fee
  • Snösäkert på grund av den nuvarande glaciären

Gästbetyg

Typ av resa
Visa endast gästbetyg på svenska

100 % genuina gästupplevelser

Riktlinjer för gästbedömningar

För att hålla omdömen så relevanta som möjligt arkiverar vi omdömen som är äldre än 36 månader.  

Endast gäster som bokat genom Sunweb Group och har bott på boendet i fråga kan skriva en recension. Vi bjuder in gäster att skriva en recension via e-post efter att de återvänt från sin resa. Det är möjligt att lämna en recension anonymt, dock har Sunweb Group tillgång till bokningsnummer och uppgifter. 

Vi publicerar alla kommentarer i sin helhet oavsett om de är positiva eller negativa, så länge de följer våra riktlinjer.

Riktlinjer för recensioner.  

Dessa riktlinjer finns till för innehållet ska hålla en respektfull ton, fritt från svordomar och kränkningar. Detta gäller självklart oavsett recensionens övriga innehåll. Recensioner som innehåller svordomar eller uppenbara osanningar kommer inte att publiceras.

För att hålla innehållet relevant bör kommentarer relatera till boendet. Var gärna detaljerad då detta hjälper andra att fatta informerade beslut. Vänligen undvik från att inkludera politiska, etiska eller religiösa åsikter. Innehålls som ämnar att marknadsföra kommer att plockas bort.

Allt innehåll bör vara genuint och unika gästupplevelser. Din recension är värdefull för oss, när de är individuella och opartiska.  

Respektera andras integritet. Sunweb Group döljer alla identifierbara uppgifter.

Åsikter som uttrycks tillhör Sunweb Groups gäster. Sunweb Group står inte för eller tar ansvar för de åsikter som uttrycks i recensioner eller svar.


Bussresor

För närvarande kan vi inte hitta någon bussinformation.

Transport

För närvarande har vi ingen information om transport.

Liftkort/Utrustning/Skidskola

I resans pris ingår ett liftkort för Saas-Fee/Saas-Almagell.

Tilläggsavgifter och rabatter för t.ex. förlängning av liftkortet eller inget liftkort kan du se i steg 1 (inställningar) i bokningsprocessen. Om en barn- och seniorrabatt tillämpas visas detta i steg 2 (prisöversikt). Vill du veta vilket liftkort som ingår i din resa? Se våra  FAQ .

Liftkortet för barn upp till 1 år är gratis. Barn mellan 6 och 19 år får rabatt på liftkortet. Dessa rabatter finns med i beräkningen av ditt biljettpris. Identifiering är obligatorisk vid uthämtning av liftkort.

Tilläggen och rabatterna gäller endast vid bokningstillfället. Andra priser gäller lokalt. Det är inte möjligt att ändra startdatumet för liftkortet på plats. En förlängning av liftkortet kan ofta bokas som tillägg; priset för detta framgår av de ytterligare bokningsstegen. Rabatten för "inget liftkort" hittar du också i bokningsprocessen.

Du kan inte boka lektionerna i förväg. Du kan ordna dessa själv på plats.

Ställ in notiser

Just nu är rum och priser inte tillgängliga för nästa säsong. Skriv upp dig och få en notis när detta boende kan bokas. Dina uppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy