Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Resesällskap
  4. Skidklubb

Skidresor för klubbar

Brukar ni själv lägga tid på att sätta samman skidresan till skidklubben? Är svaret ja, rekommenderas du att spara både tid och pengar genom att låta oss hjälpa dig. Eftersom vi är en väldigt stor aktör på skidresemarknaden, kan vi pressa våra priser rejält på destinationerna. Detta gör att våra skidgäster som ibland försökt boka allting på egen hand, hör av sig till oss eftersom dem inte lyckats få det billigare ändå.

Förutom att det blir billigare för alla i skidklubben är det även smidigare, vi hjälper er med alla resehandlingar och ser till att alla i skidklubben får ut den information som dem behöver innan avresa. Vi har guider nere på våra destinationer som hjälper er med allt praktiskt runtomkring såsom att se till att ni får välkomstmaterial, nycklar och liftkort vid ankomst.

Vi har ett brett urval av destinationer och boenden som gör att vi med all säkerhet kan ge er precis den skidresan ni föreställt er i skidklubben. Det är möjligt att ordna all transport själv, men det finns också möjlighet att ta flyg eller buss med oss, så ser vi till att ta er från A till B. Vid vissa fall kan vi även vara flexibla med upphämtningsstället om ni reser med buss.

Därför bör din skidklubb åka med Sunweb!

  • En passion för skidresor
  • Ett stort urval av boende och destinationer
  • Billiga resor och prisgaranti
  • Alla resor inklusive liftkort
  • Guide på plats

Hitta skidresan för din skidklubb!