Boka en skidresa för säsongen 2024/2025

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Skidresor 2024/2025

Längtar du redan tillbaka till bergen?

Saknar du Alpernas friska luft och drömmer du redan om din skidåkning nästa år? Vi arbetar för närvarande hårt på att arrangera alla erbjudanden för vintern 2024/2025 och får upp dem på hemsidan så snart som möjligt. Följ därför oss gärna på Facebook och Instagram.

Vet du redan vilket boende du ska boka? Via vår meddelandetjänst kommer vi att hålla dig informerad när ditt favoritboende är tillgängligt igen.

Få meddelande när ditt boende kan bokas

Vet du redan exakt vilken boende du vill boka igen nästa år, men är inte tillgänglighet än? Registrera dig för vår meddelandetjänst och bli den första som får ett e-post när ditt favoritboende är tillgängligt igen. Att registrera sig för meddelandetjänsten är väldigt enkelt:

  • Sök efter ditt boende på vår hemsida
  • Klicka på "Priser och bokning"
  • Klicka på "Redo för nästa säsong?"
  • Lämna din e-postadress så skickar vi ett e-postmeddelande när boendet kan bokas igen

Vill du hålla dig informerad om alla våra erbjudanden för nästa säsong? Anmäl dig då till vårt nyhetsbrev.

Goda nyheter! Vi har redan massor av skidsemestrar som kan bokas nu. Är du redo? Få det bästa erbjudandet för nästa säsong.

Gör dig redo för skidsemester 2024/2025

Kan du inte vänta på att vintersäsongen 2024/2025 ska börja? Det kan inte vi heller! Det är aldrig för tidigt att börja planera din nästa skidsemester - det är därför vi har startat lägga ut nästa säsongs utbud redan nu, och fler kommer kontinuerligt.

Missa inte ditt favoritboende din under planerade skidvecka! Genom att registrera till notistjänsten kan du vara säker på att boka ditt boende för vintersäsongen 2024/2025 till det absolut bästa priset.

Vi är många som ser fram emot skidorternas öppningshelger i november och december 2024. Andra planerar att fira jul i snön eller att fira in det nya året med stil på sin favoritskidort. Många föräldrar kan inte vänta på att se barnen göra sitt första stapplande åk ner för övningsbacken, medan par letar efter lyxiga skidsemestrar för två. Samtidigt letar yngre grupper efter billiga boenden och de bästa afterski-barerna bland de populära skidområdena i Österrike, Frankrike och Italien.

Oavsett vilken skidsemester du letar efter kan du hitta den hos Sunweb.

När är bästa bäst att boka en skidsemester 2024/2025?

Vi får ofta frågan om när det är bäst att boka en skidsemester. Det är svårt att svara på eftersom vi alltid strävar efter att erbjuda de bästa resorna under hela vintern och våren. Den bästa tiden att boka för dig beror också på vad du letar efter. Vilket skidområde vill du besöka och hur många är ni som reser?
Om du föredrar att boka din skidsemester tidigt kan du dra nytta av vårt fullständiga urval och välja bland några av våra mest populära boenden som Vaya Resort.
Förutom våra erbjudanden om tidig bokning kan du också välja bland våra mest populära veckor som jul 2024 eller nyårsafton 2024. Om du är mer flexibel med ditt avresedatum kan du istället följa snön över Alperna och välja högt belägna områden senare på vintern.

Vad är nytt för skidsäsongen 2024/2025?

Precis som tidigare skidsäsonger erbjuder Sunweb flexibla paketresor där liftkort alltid ingår. Du väljer själv om din paketlösning ska bestå av en flyg-, bussresa eller om du arrangerar egen transport. Du kan utforma din perfekta skidsemester med tillval som att förboka hyrd utrustning och skidlektioner.

Om du inte vill tillbringa en hel vecka i backen eller bara är ute efter en weekend i snön erbjuder vi paket som är så korta som 2 dagar. Vi förstår också att det inte alltid är bekvämt att resa över en helg. Det är därför våra paketresor har flexibla datum, så att du kan planera din avresa vilken veckodag som helst.