Hotel Astor Suites B&B

8,2 / 10

Hotel Astor Suites B&B

Hotel Astor Suites B&B är ett litet, traditionellt hotell med nya och moderna faciliteter. Härifrån kan du kan ta dina skidor på ryggen och gå den korta sträckan till skidliften och börja utforska de olika pisterna. Efter en dags spännande skidåkning kan du koppla av i hotellets friskvårdsavdelning, som erbjuder bastu och ångbad. De stora rummen rymmer upp till 4 personer. Hotellet ligger centralt i den lilla staden Selva och är perfekt för de som vill njuta av skidsemester i Italien med familj eller vänner.
Se mer Hotel Astor Suites B&B Se mindre Hotel Astor Suites B&B
 • Wellness
 • 100 meter från liften
 • Lägenheter för 4 personer
 • Centralt läge
 • Gratis wifi
Rumstyp
2-personersrum

för 2 till 4 personer

 • Storlek ca 26-30m²
 • 1 x dubbelsäng eller 2 x 1-personssäng
 • 2 personers bäddsoffa
 • Rum för icke-rökare
 • Balkong eller terrass
 • Värme
 • TV (satellittv)
 • Radio
 • Telefon
 • badrum med: bad eller dusch, toalett, hårfön

Måltider

Frukost
Inkl.
6 dec - 29 mar
Inkl.
6 dec - 29 mar
Inkl.
6 dec - 29 mar
Inkl.
6 dec - 29 mar
Inkl.
6 dec - 29 mar
Inkl.

Läge och avstånd

i centrum
avstånd till tågstation cirka 20 kilometer
avstånd till busshållplats cirka 10 meter
avstånd till skidlift cirka 100 meter
närmaste affärer cirka 20 meter

Adress

Via Puez Str 9, Selva, Italy

Restauranger och barer

 • Bar: Bar
Läs mer Göm

Gemensamma anläggningar

 • Reception
 • Hiss
 • Värdeskåp (på rummet)
 • Frukostrum
 • Parkeringsplats
 • Boendet är ej lämpligt för handikappade personer
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen (gratis), på rummet (gratis)
 • solterrass: liggstolar
Läs mer Göm

För barn

 • Barnsäng
 • Barnstol
Läs mer Göm

Avkoppling och wellness

 • Hälsoavdelning: bastu, turkiskt ångbad, relaxrum
Läs mer Göm

Selva

Selva är det italienska namnet för detta vackra resmål. Många känner även skidorten som Wolkenstein. Selva ligger väldigt snösäkert i Italien på hela 1563 meters höjd och i utkanten av dalen. Tillsammans med Ortisei och Santa Cristina utgör de skidregionen Val Gardena. Beläget mellan de två bergsmassiven Sella och Sassolungo anses skidorten vara en av de bäst belägna i Alperna. Skidområdet Dolomiti Superski som Selva ligger i är det största i världen med sina 1220 km pist.

Gemytlig atmosfär i ett stort skidområde

Skidresor till Selva kan du njuta av hela 491 km pist utan att behöva ta sig runt med skidbussen. Med alla dessa kilometer pist, kan du vara säker att du hitta massor som passar din nivå. Tar man sig upp med liften från Selva, kommer man direkt till det kända området Sella Ronda, ett skidsystem som är uppbyggt runtom bergsmassivet Sella om du har energin för det kan du komma runt hela massivet på under en dag. För de som tycker om längdåkning bjuder Sella med omnejd på 98 km perfekt preparerade längdspår.

I den mysiga byn finns många restauranger, barer och butiker. För de som vill ha det lite livligare finns en hel del bra afterskiställen i Selva och byn har även nattklubb för den som önskar att vara ute lite längre. Något som också är värt att nämna om Selva är att orten är känd för sin omtalade och inbjudande gästfrihet

Skidresor till Selva med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Selva. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Alperna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Val Gardena image

Val Gardena

Härlig skidåkning i Val Gardena

Val Gardena i Italien är en känd dal belägen i skidregionen Dolomiti Superski där världsmästerskapen i slalom för herrar årligen arrangeras. Dalen består av tre vänliga skidorter där den italienska gästvänligheten tillsammans med den österrikiska atmosfären står i centrum.På Skidresor till Val Gardena hittar du alla ingredienser för en lyckad skidsemester. Njut av ett brett utbud av pister och spår som ser till att alla åkare kommer till sin rätt. Cirka 175 km och 126 km längdåkningsspår står till ditt förfogande. Val Gardena är väldigt känt för att vara ett vackert och ligger i Sella Ronda, med medelsvåra pister längs Arabba som tar ca. 5 till 6 timmar. Ett måste för alla fanatiska skidåkare!

Upplev områdets mysiga skidorter

Byarna Ortisei, San Cristina och Selva är förbundna med varandra, och från Ortisei kan du med en snabb kabinlift ta dig till Secedatop eller till Monte Piz. Båda pisterna har en anslutning till San Cristinas centrum. Det kör även en skidbuss genom dalen, så att du själv kan bestämma var du vill shoppa eller gå på afterski.

Från Ortisei åker du direkt upp till Dolomiti Superskis största skidområde Sella Ronda där du kan av praktiskt taget oändliga möjligheter på skidor och snowboard. Den lilla mysiga hantverksorten är bilfri och bjuder på massor av aktiviteter även utanför pisterna. Santa Cristina är en lite mindre sydtyrolsk mysig by. Närområdet bjuder på en utmanande funpark där du kan testa dina färdigheter i olika hopp. Även Selva är en typisk skidort för denna region – omgiven av fantastiska pister, har dirket anslutning till Sella Ronda och har en vacker traditionell arkitektur.

Skidresor till Val Gardena – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Val Gardena. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Adress

Via Puez Str 9, Selva, Italy
Vad kännetecknar Selva
Vad kännetecknar Val Gardena
 • Afterski och shopping
 • Bra bussförbindelser mellan byarna
 • Är känd för slalomåkning mästerskapet för män
 • För snowboardåkare finns det en halfpipe och funpark på De Seceda

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

8,2 / 10

Utifrån 8 betyg

Recensioner

Flygresor

Inkluderat och tillägg

Liftkort för Dolomiti Supersk ingår i resans pris.

När du bokar din resa kan du se (i steg 2) vilka dagar liftkortet gäller. Om du vill att liftkortet ska gälla andra dagar vänligen kontakta vår kundtjänst innan avresan, lokalt är det inte möjligt att korrigera. Priser för att utöka liftkortet samt rabatt för "inget liftkort" hittar du också i bokningssteg steg 2.

Rabatter:

Barn som är födda efter 01-12-2011 får liftkortet gratis mot uppvisat ID. Barn födda mellan 01-12-2003 och 30-11-2011 och vuxna födda före 29-11-1954 får rabatt på liftkortet. Dessa rabatter kan hittas i beräkningen av ditt semesterpris.

Ovanstående rabatter gäller endast när du bokar. På plats tillämpas andra priser.

Skid- och snowboardutrustning kan hyras när du bokar.

Barn mellan 3 - 7 år måste bära hjälm. Detta ingår inte i den förbokade utrustningen, men kan hyras eller köpas på plats.

Följande typer av material kan bokas:

Brons

Denna utrustning är idealisk för nybörjare och vana skid- och snowboardåkare. Utrustning är extra smidig, så det är lätt att svänga och bromsa. Parallellskidåkning är också möjligt med dessa skidor.

Silver

Detta är idealiskt utrustning för vana skid- och snowboardåkare. Utrustningen är smidig, men också anpassade för skarpa kurvor. Dessa skidor har bra prestanda även vid höga hastigheter.

Guld

Dessa skidor och snowboards är tillverkade av högkvalitativa material och är perfekt för erfarna åkare. Denna utrustning är bekväm och lämpligt för alla typer av pister och snöförhållanden.

Diamant

Dessa är högpresterande skidor och snowboards med den senaste tekniken och är lämpliga för de mest erfarna skidåkarna.

Det är inte möjligt att boka skidskola hemifrån. Detta kan däremot bokas nere på destinationen.

Vägledande priser:

Skidskola för vuxna och barn under högsäsong: 3 dagar, 3 timmar om dagen för cirka 141 euro.*

Skidskola för vuxna och barn under lågsäsong: 3 dagar, 3 timmar om dagen för cirka 105 euro.*

Snowboardskola för vuxna och barn under högsäsong: 5 dagar, 2 timmar om dagen för cirka 174 euro.*

Snowboardskola för vuxna och barn under lågsäsong: 5 dagar, 2 timmar om dagen för cirka 144 euro.*

*Priserna är vägledande och vi reserverar oss för ändringar.

ändra

När vill du resa?
  Till toppen