Blu Hotel Acquaseria

8,1 / 10

Blu Hotel Acquaseria

I Blue Hotel Acquaseria kan du njuta av en härlig lugn skidsemester. Hotellet ligger i utkanten av Ponte di Legno. Skidbussen stannar precis utanför dörren och tar dig direkt till backarna på morgonen.

Rummen är som resten av hotellet, moderna och smakfullt inredda. Efter en aktiv dag i pisten kan du njuta av en läcker 4-rätters meny i den vackra restaurangen. Tre dagar i veckan kan du njuta av live musik med en drink i handen. Även den härliga spa-avdelningen inbjuder dig att koppla av. I bastun, det turkiska ångbadet eller inomhuspoolen kan du låta ditt sinne vandra. Då är du pigg och full av ny energi för nästa dags snöäventyr.

Se mer Blu Hotel Acquaseria Se mindre Blu Hotel Acquaseria
  • Lugnt läge
  • Mysigt välskött hotell
  • God mat och bra service
  • Spa
  • Skidbusshållplats intill hotellet
Observera

  • På plats kan du köpa en gästkort och får då tillgång till hälsocentret Centro Benessere och fitness.
  • Barnklubben är öppen 5 timmar per dag.
  • För barn upp till 15 år kan använda barnpoolen kostnadsfritt om en betalande vuxen är med.

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Flygresor

Ponte di Legno image

Ponte di Legno

Ponti di Legno i Italien är en välbevarad pärla som ligger granne med skidorten Passo Tonale i Adamello Ski. Byn ligger på 1258 meters höjd och skidåkningen sträcker sig upp till 3000 meters höjd, vilket gör att man garanterat kan åka skidor här under hela vintersäsongen.

Italiensk charm och skidåkning på höga höjder

Skidområdet kring Ponti de Legno är perfekt för nybörjare till lite mer erfarna skidåkare, men man finner även lite svårare pister. För de som söker en utmaning kan vi verkligen rekommendera den svarta pisten ”Paradiso” i Ponti di Legno. Skidområdet är ett mecka för de som tycker om offpist. Här finns ett brett utbud av offpist repor för alla nivåer och eftersom många turister ännu inte upptäckt detta smultronställe och skidområdet ligger högt, är förhållandena perfekta för att åka offpist. För de som gillar att åka på vertikalt så har området totalt 43 km längdspår och många av dessa ligger snösäkert uppe i dalen.

Den välbevarade byn Ponti di Legno är full med italiensk charm och den mysiga floden som rinner igenom byn med broarna som är byggda över forsen skapar en unik atmosfär. Det finns många trevliga restauranger, barer och kaféer runtom i byn. För de som gillar shopping finns det också en hel del trevliga butiker.

Känner man för att åka till Passo Tonale, åker skidbussen dit på ca. 30 minuter, självklart kan man även åka skidor hit. Det är också möjligt att ta en dagstur till skidområdet borta i Madonna di Campiglio, viktigt att tänka på att är bussen inte går så ofta och tar cirka 40 minuter.

Skidresor till Ponti di Legno med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Ponti di Legno. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Alperna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Adamello Ski image

Adamello Ski

Härlig skidåkning i Adamello Ski

Adamello Ski ligger väster om Val di Sole och sydöst om Livigno i Italien. Skidresor till Adamello Ski bjuder på 100 km pister som passar både nybörjare och duktiga skidåkare. Skidåkningen sträcker sig ända upp till 3000 meters höjd och snösäkerheten är därför väldigt hög. Det högt belägna skidområdet och områdets glaciär gör dessutom att säsongen i Adamello ski sträcker sig från starten av november till slutet av april.

För nybörjare, har området kring Passo Tonale mycket att erbjuda. Här finns dessutom många andra roliga och spännande aktiviteter för barn. För dig som tycker om fart och spänning kan du exempelvis ge dig ut på den svarta Paradisopisten. Pisten är 3 km lång och har en fallhöjd på 700 meter.

Tack vare områdets höjd är det inte bara det pistade området som bjuder på fantastisk skidåkning. Utanför pisterna kring Passo Tonale och Ponti di Legno finns mängder av offpist. Passo Tonale och Ponti di Legno är en gömd pärla för offpistentusiaster, vilket gör att konkurrensen om områdets orörda offpistområden är relativt låg. För den som är avancerad offpiståkare kan vi varmt rekommendera Pisgana på imponerande 16 km som startar uppe på Presena glaciären och slutar hela vägen vid Ponte di Legno.

Upptäck familjevänliga Passo Tonale

Passo Tonale är en traditionell pittoresk by med ett modernt liftsystem som ansluter den till resten av skidområdet. Skidorten är perfekt för familjer eftersom här finns både skidskolor och pister som är anpassade för barn. By när lugn och har inget vidare nattliv, men kompenserar för detta med många trevliga restauranger där man kan äta till förnuftiga priser. Vill du shoppa kan ett besök till grannstaden Ponti di Legno rekommenderas, där utbudet är lite större.

Skidresor till Adamello Ski – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Adamello Ski. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Vad kännetecknar Ponte di Legno
Vad kännetecknar Adamello Ski

Inkluderat och tillägg

Liftkort för Adamello Ski ingår i resans pris.

När du bokar din resa kan du se (i steg 2) vilka dagar liftkortet gäller. Om du vill att liftkortet ska gälla andra dagar vänligen kontakta vår kundtjänst innan avresan, lokalt är det inte möjligt att korrigera. Priser för att utöka liftkortet samt rabatt för "inget liftkort" hittar du också i bokningssteg steg 2.

Rabatter:

Liftkort för barn födda från och med 01-12-2010 är gratis. Om dessa rabatter används är det obligatoriskt att visa upp giltigt ID när du hämtar ut liftkortet.

Deposition:

Liftkortet är ett handsfree-liftkort. En deposition på  5 € betalas vid uthämtat kort.

Ovanstående rabatter gäller endast när du bokar. På plats tillämpas andra priser.

Skid- och snowboardutrustning kan hyras när du bokar.

Barn mellan 3 - 7 år måste bära hjälm. Detta ingår inte i den förbokade utrustningen, men kan hyras eller köpas på plats.

Följande typer av material kan bokas:

Brons

Denna utrustning är idealisk för nybörjare och vana skid- och snowboardåkare. Utrustning är extra smidig, så det är lätt att svänga och bromsa. Parallellskidåkning är också möjligt med dessa skidor.

Silver

Detta är idealiskt utrustning för vana skid- och snowboardåkare. Utrustningen är smidig, men också anpassade för skarpa kurvor. Dessa skidor har bra prestanda även vid höga hastigheter.

Guld

Dessa skidor och snowboards är tillverkade av högkvalitativa material och är perfekt för erfarna åkare. Denna utrustning är bekväm och lämpligt för alla typer av pister och snöförhållanden.

Diamant

Dessa är högpresterande skidor och snowboards med den senaste tekniken och är lämpliga för de mest erfarna skidåkarna.

Det är inte möjligt att boka skidskola hemifrån. Detta kan däremot bokas nere på destinationen.

Vägledande priser:

Skidskola för vuxna: 6 dagar, 2 timmar om dagen för cirka 130 euro.*

Skidskola för barn: 6 dagar, 2 timmar om dagen för cirka 130 euro.*

*Priserna är vägledande och vi reserverar oss för ändringar.

Recensioner

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

8,1 / 10

Utifrån 11 betyg

ändra

När vill du resa?
    Till toppen