Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Italien
  4. Adamello Ski
  5. Ponte di Legno
Ponte di Legno

Resor till Ponte di Legno

Ponti di Legno i Italien är en välbevarad pärla som ligger granne med skidorten Passo Tonale i Adamello Ski. Byn ligger på 1258 meters höjd och skidåkningen sträcker sig upp till 3000 meters höjd, vilket gör att man garanterat kan åka skidor här under hela vintersäsongen.

Italiensk charm och skidåkning på höga höjder

Skidområdet kring Ponti de Legno är perfekt för nybörjare till lite mer erfarna skidåkare, men man finner även lite svårare pister. För de som söker en utmaning kan vi verkligen rekommendera den svarta pisten ”Paradiso” i Ponti di Legno. Skidområdet är ett mecka för de som tycker om offpist. Här finns ett brett utbud av offpist repor för alla nivåer och eftersom många turister ännu inte upptäckt detta smultronställe och skidområdet ligger högt, är förhållandena perfekta för att åka offpist. För de som gillar att åka på vertikalt så har området totalt 43 km längdspår och många av dessa ligger snösäkert uppe i dalen.

Den välbevarade byn Ponti di Legno är full med italiensk charm och den mysiga floden som rinner igenom byn med broarna som är byggda över forsen skapar en unik atmosfär. Det finns många trevliga restauranger, barer och kaféer runtom i byn. För de som gillar shopping finns det också en hel del trevliga butiker.

Känner man för att åka till Passo Tonale, åker skidbussen dit på ca. 30 minuter, självklart kan man även åka skidor hit. Det är också möjligt att ta en dagstur till skidområdet borta i Madonna di Campiglio, viktigt att tänka på att är bussen inte går så ofta och tar cirka 40 minuter.

Skidresor till Ponti di Legno med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Ponti di Legno. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Alperna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Pister

15Km
61Km
24Km
0Km
Totalt 100Km

Liftar

4

19

5

höjd

3000m
1120m

Glaciär

1

Fun Parks

1

Långfärd

35Km

Adamello Ski