Läs mer om hälsa och säkerhet på semestern. Läs mer om lokala förhållningsregler på ditt resmål.

Hotel Ski Plaza

Hotel Ski Plaza i Canillo har allt du kan på din skidsemester. I närheten av hotellet hittar du ett urval av affärer och mysiga restauranger. Skidliften ligger ca 300 meter från hotellet. Om du vill utforska ett annat skidområde kan du nå dessa via skidbussen som stannar precis framför hotellet.

När du återvänder till hotellet på eftermiddagen är den trevliga wellness-avdelningen ett måste. Här hittar du en bastu och jacuzzi som kan användas gratis. Det finns även en träningshall mittemot hotellet och för de små finns en lekhörna. Du kommer att välkomnas av Hotel Ski Plaza-teamet med öppna armar!

  • Wellness
  • I centrum
  • Nära pisterna

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Måltider

Läge och avstånd

Canillo

Ca 7 km norr om skidområdet Encamp hittar du Canillo - en del av Andorras populära region Grandvalira. Floden Montau flyter genom staden och delar den i två. Byn i sig är liten och mysig, men erbjuder fortfarande mycket att göra för dig som besöker staden. Här hittar du både mysiga butiker, levande barer och fina restauranger där du också har möjlighet att njuta av den charmiga atmosfären med ägarnas gästfrihet. Ett bra alternativ till de större och mer besökta områdena i Grandvalira.

Grandvalira

Skidresor till Grandvalira

Skidresor till Grandvalira erbjuder härlig skidåkning i Andorra på bergstoppar upp till 2800 meters höjd, 210 km pister, 300 soldagar om året och hela 60 liftar. Detta är inget mindre än ett paradis för skidentusiaster och en av de soligaste skidorterna i Europa. Förutom den höga höjden, så får området en bra draghjälp av de nästan 1100 snökanonerna som håller snön färsk och pisterna vackert vita.

Skidbackarna i Grandvalira har något för alla. Här finns vackra, breda pister med gott om plats att öva sig på för både barn och ovana skidåkare. Området bjuder också på äventyrliga skogsområden där snön är nästan orörd, och utsikten hisnande. Vare sig du föredrar det ena eller det andra, är urvalet stort och möjligheterna många.

Din skidsemester i Grandvalira erbjuder många spännande aktiviteter utöver konventionell skidåkning. Du kan till exempel hyra en hundsläde, ta en tur på snöskoter, gå med snöskor, prova en av de 4 snow parks eller prova helikopter-skidåkning. Om du letar efter den extra speciella upplevelsen rekommenderas det också att besöka den populära Igloo Bar Grandvalira-Pla de les Pedres i Grau Roig, som serverar drinkar i mycket spektakulära omgivningar. Det är också en bra idé att besöka Andorras huvudstad, Andorra la Vella, som erbjuder shopping utöver det vanliga och med taxfree-priser.

Trevlig afterski i Grandvaliras skidorter

I Grandvalira finns det flera trevliga afterski-ställen, och flera av dem ligger i anslutning till pisten. Njut till t.ex. av en kall öl och tapas på The Red Chill Out Bar & Tapas i El Tarter. Här kan du koppla av i en hängmatta på terrassen medan du njuter av rytmerna från barens DJ. Närområdet har breda fina pister som passar perfekt för dig som är ganska ny på skidåkning.

Söker du fest och håll igång är Pas de la Casa den perfekta skidorten. Skidorten har kallats Pyrenéerna Ibiza och är finns gott om festligheter för unga som gamla. Här finns dessutom trevliga butiker som i kombination med att området är tullfritt gör att du kan göra riktiga fynd.

Soldeu är en oerhört trevlig skidort som framför allt är populär bland familjer, par och större grupper. Här finns något för alla och staden har ett stort utbud av afterski-barer som är välbesökta av internationella artister.

Skidresor i Grandvalira – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Grandvalira. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Andorra med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Lokala förhållningsregler

Avstånd på offentliga platser
Ja
1,5 m
Munskydd
Ja
Munskydd är obligatoriskt i skidliftar + allmänna utrymmen + transport. Munskydd är obligatoriska för alla från och med 10 år på allmän väg, i öppna eller stängda allmänna utrymmen och under utomhusaktiviteter. Om du inte kan hålla ett avstånd på 4 meter måste du bära ett munskydd.
Covid-test innan avresa eller vänta i karantän
Nej
Covid-test på resmålet (slumpmässigt eller alla)
Nej
Hälsodeklaration
Ja
Krav på uppvisning av hälsodeklaration vid ombordstigning på buss och flyg
Karantän
Nej
Antal personer som får samlas utomhus
Ja
Max 10 personer
Dela boende med andra
Nej
Utegångsförbud eller andra tider med olika regler
Nej
Skidliftar
Öppet
Munskydd är obligatoriskt
Pister
Öppet
Inga restriktioner
Skiduthyrning
Ja
Munskydd är obligatoriskt
Skidlektioner
Ja
Kollektivtrafik/Taxi/Skidbuss
Tillåtet
Munskydd är obligatoriskt
Restauranger
Öppet
Munskydd är obligatoriskt. Restaurangerna är öppna mellan 12:00-16:00 och 19:00-24:00. Högst 2 personer per bord, såvida de inte kommer från samma hushåll och då är högst 4 personer per bord tillåtet.
Barer/Afterski
Stängt
Endast för take-away.
Klubbar/nattliv
Stängt
Event (inomhus och utomhus)
Ja
Max 50 personer
Butiker
Öppet
Munskydd är obligatoriskt
Livsmedelsbutiker och apotek
Öppet
Munskydd är obligatoriskt
Ingen alkoholförsäljning vid angivna tider
Nej
Wellness/spa
Öppet
Ytterligare regler för flyg och transfer
Nej
Transport
Tillåtet
Munskydd är obligatoriskt
Bensinstaioner
Öppet
Munskydd är obligatoriskt
Andra säkerhetssregler för att få inträde i landet?
Nej
Bra att veta
Nej
Ytterligare regionala regler
Nej
Andra utflykter
Nej

Corona-relaterad reseinformation

Denna information har noggrant sammanställts av Sunweb baserat på information från myndigheterna. Eftersom de nämnda åtgärderna ständigt kan förändras, kan inga rättigheter härledas från detta och Sunweb accepterar inget ansvar för skador som uppstår till följd av användningen av denna information.

Det finns inga recensioner för detta boende.


Recensioner

Bussresor

För närvarande kan vi inte hitta någon bussinformation.

Transport

För närvarande har vi ingen information om transport.

Liftkort/Utrustning/Skidskola

Vid bokning anges för vilka dagar liftkortet är giltigt (t.ex. söndag till fredag). Om du vill att liftkortet ska vara aktivt på en annan dag än vad som anges i bokningsstegen, måste du kontakta oss per telefon eller mail. Bokningen kan sedan justeras. På plats är det inte möjligt att ändra dagarna för liftkortet. Rabatten för "inget liftkort" kan hittas i bokningsprocessen.

Rabatter:

Liftkortet för barn upp till och med 11 år är gratis (vid uppvisande av legitimation). Barn mellan 12 och 17 år får rabatt på liftkortet. Dessa rabatter finns i beräkningen av din resesumma.

Observera:

Rabatterade priser gäller på plats för seniorer i åldrarna 65 till 69 år, och liftkortet är gratis för 70 år och äldre (vid uppvisande av legitimation). Vi rekommenderar att du köper ditt liftkort på destinationen och väljer "inget liftkort" när du bokar. För alla upp till 65 år är det billigare att beställa liftkortet direkt när du bokar.

Ovanstående tillägg och rabatter gäller endast vid bokning. Andra priser tillämpas på plats.

Vill du boka för säsongen 2020/2021?

Fyll i din e-postadress så får du ett meddelande när detta boende är möjligt att boka inför säsongen 2020/2021.