Läs mer om oss

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Om Sunweb

Om Sunweb

Vi är din researrangör online och hos oss är din Semester i fokus. Med oss kan du resa året runt på både sol- och skidresor till många spännande destinationer runt Medelhavsområdet och Alperna. Idag finns vi i 7 länder och sedan 2010 har vi expanderat till att bli en av de största researrangörerna i Danmark. Nu har vi satt siktet på Sverige, där vi har minst lika stora planer. Vi är stolta över att kunna erbjuda familjeresor till otroliga priser, så att du får mer semester för pengarna.

Sunweb #creatingmemories

Vi ser det som vår främsta uppgift att skapa de bästa semesterminnena för dig och din familj, och vår högsta prioritet är att göra det lätt för dig att få unika och oförglömliga semesterupplevelser till ett rimligt pris. Oavsett om du vill ha avkopplande stranddagar, spännande utflykter eller färsk pudersnö under skidorna, så vi ser fram emot att skapa de bästa förutsättningarna för en fantastisk semester.

Historien om Sunweb

Sunwebs historia sträcker sig mer än 30 år tillbaka i tiden, då holländaren Joost Romeijn grundade vad som idag är Sunweb Group. Han började med att organisera ungdomsresor för sina studiekamrater, med utgångspunkt från sitt studentrum. Sedan dess har företaget fortsatt att växa och idag har vi mer än 1 miljon resenärer som varje år återvänder hem, glada och nöjda, med massor av nya semesterminnen. Förutom Danmark och Sverige, är vi även väl etablerade i ett antal andra europeiska länder.

För att du ska känna dig trygg när du reser med oss är vi medlem av Kammarkollegiet och har resegaranti på alla våra resor. Om du vill veta mer om våra villkor, finner du dessa under våra resevillkor.

När du reser med oss får du:

• Skandinavisk guideservice dygnet runt

• Frihet att själv välja resans längd

• Mer än 25 års erfarenhet av resor

• Mycket semester för din semesterbudget

• Alltid ett stort urval av familjevänliga All Inclusive-hotell

Postadress:

OBS ej butik

Birger Jarlsgatan 64

114 29 Stockholm 

Sundio Sweden AB

Org.nr: 556944-6866

Jobba hos oss

Är du vår nästa medarbetare?

Kundservice

Här finner du svaren på de vanligaste frågorna som våra gäster brukar ha.

Alla våra resmål

Vi har sveriges största utbud på resor inom Europa. Här kan du läsa mer om just det land som du är nyfiken på.