Om Sunweb


Vi är din researrangör online och hos oss är din familjesemester i fokus. Med oss kan du resa året runt på både sol- och skidresor till många spännande destinationer runt Medelhavsområdet och Alperna. Idag finns vi i 7 länder och efter att vi sedan 2010 vuxit till att bli en av de största researrangörerna i Danmark, har vi nu också satt in foten i Sverige, var vi har minst så stora planer. Vi är stolta över att kunna erbjuda underbara familjeresor till otroliga priser, så att du får mer semester för pengarna.

Vi ser det som vår främsta uppgift att skapa de bästa semesterminnena för dig och din familj, och vår högsta prioritet är att göra det lätt för dig och din familj att få unika och oförglömliga semesterupplevelser till ett rimligt pris. Oavsett om du vill ha avkopplande stranddagar, spännande utflykter eller färsk pudersnö under skidorna, så vi ser fram emot att skapa de bästa förutsättningarna för en fantastisk semester.

När du reser med oss får du:

• Skandinavisk guideservice dygnet runt

• Frihet att själv välja resans längd

• Transport till/från hotellet inkluderat i priset

• Mycket semester för din semesterbudget

• Alltid ett stort urval av familjevänliga All Inclusive-hotell

Sunwebs historia sträcker sig mer än 25 år tillbaka i tiden, då holländaren Joost Romeijn grundade Sundio Group International. Han började med att organisera ungdomsresor för sina studiekamrater, med utgångspunkt från sitt studentrum. Sedan dess har företaget fortsatt att växa och idag har vi mer än 1 miljon resenärer som varje år återvänder hem, glada och nöjda, med massor av nya underbara semesterminnen. Förutom Danmark och Sverige, är vi även väl etablerade i ett antal andra europeiska länder, och under 2016 blev vi stolta huvudsponsorer av det populära cyklistlaget Team Sunweb.

För att du ska känna dig trygg med att resa med oss är vi medlem av Kammarkollegiet och har resegaranti på alla våra resor. Om du vill veta mer om våra villkor, finner du dessa under våra Resevillkor.

Sunweb #creatingmemories

Följ oss

Tel: 040-66 88 100

E-post: info@sunweb.se

Adress:

Södra Förstadsgatan 58 (box adress)

21143 Malmö

Öppettider:

Mån-tor: kl. 09:00 - 17:00

Fredag: kl. 09:00 - 16:00

Lördag: kl. 10:00 - 16:00

Söndag: Stängt

Läs mer om Sundio Group International GmbH här