Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Semesterns inkluderade måltider

  1. Hem
  2. Solresor
  3. tillval
  4. Måltider

Uppgradera måltidsprogram för vistelsen

Den perfekta solsemestern ser olika ut för alla. Någon är helt nöjd med att bara slå sig ner till frukost och vet inget bättre än att upptäcka en unik restaurang varje kväll. På Sunweb förstår vi det! Som tur är erbjuder vi alltid en måltidsprogram som passar ditt resesällskap.

Vill du njuta av en bekymmersfri avkoppling är all inclusive-semester den perfekta lösningen. På så sätt har du mer tid att sola! Allt är ordnat och du behöver bara göra ett val bland goda snacks och drycker som ingår i vistelsen.

Om du gillar idén av att ha frukost och middag serverad föredrar du kanske att välja halvpension. Med möjlighet att välja var du vill äta lunch själv, t.ex. under ditt besök i en trevlig stad eller under en härlig lång dag på stranden.

Gillar du variation och tycker du om att upptäcka nya lokala tavernor och krogar varje dag? Välj då utan måltider eller inkluderad frukost. Under rubriken 'måltider' på boendesidan kan du se vad som ingår i vistelsen. Har du redan bokat och vill byta måltidsprogram för din solsemester? Gå sedan till ”Mitt Sunweb” och justera det enkelt själv!

Vilka är möjligheterna?

  • Frukost: Övernattning med frukost. Programmet startar med frukost dagen efter ankomst och avslutas med frukost på avresedagen.
  • Halvpension: Övernattning, frukost och middag. Programmet startar med middag på ankomstdagen och avslutas med frukost på avresedagen. Drycker och snacks ingår inte om så vidare inget annat anges på hotellets sida på vår hemsida.
  • All inclusive: Boende, alla måltider, lokala alkoholhaltiga drycker, läsk och ofta snacks. Programmet startar med middag på ankomstdagen och avslutas på avresedagen vid utcheckning.
  • Ultra all inclusive: Boende, alla måltider, lokala alkoholhaltiga drycker, läsk och ofta snacks samt andra tillbehör. Programmet börjar när du checkar in och slutar på avresedagen när du checkar ut.