All Inclusive på Teneriffa

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive
  5. Spanien
  6. Teneriffa

All Inclusive på Teneriffa

Sätt dig ner till dukat bord och njut an en avkopplande semester

På den spanska ön Teneriffa kan du njuta av det bästa från det spanska köket med kanariska specialiteter som kryddiga såser och kanariska potatisar. Med All Inclusive på Teneriffa kan du dessutom njuta av både inhemska och goda lokala viner. Sunweb erbjuder ett stort utbud av All Inclusive-hotell i bland annat färgstarka Playa de las Américas och familjevänliga Los Cristianos. Vi kan även varmt rekommendera de härliga semeströarna Mallorca och Gran Canaria som har ett stort utbud av All Inclusive-hotell. Hitta din favorit och njut av utsökt mat!

Vad ingår i All Inclusive?

All Inclusive-hotell skiljer sig från varandra, men när du väljer en vistelse med All Inclusive ingår frukost, lunch och middag under hela semestern – från incheckning till utcheckning. Huvudmåltiderna serveras generellt som buffé, och däremellan kan du ofta njuta av goda snacks och drycker under större delen av dygnet. Allt detta ingår i priset som du betalar hemifrån, så att det blir lättare för dig att hålla semesterbudgeten. Vi har även ett stort utbud av billiga sista minuten-resor med all inclusive.

All Inclusive - inte bara mat

På våra billiga all inclusive-resor till Teneriffa får du inte bara mat och dryck serverad. På flera av våra större all inclusive-hotell kan du även ta del av flera tjänster och anläggningar som ingår t.ex. spa, idrottsanläggningar och barnklubb. Många av dessa hotell har även ett fullspäckat aktivitetsprogram och underhållning för hela familjen. Med All Inclusive på Teneriffa får du mer tid till att koppla av!

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.