All Inclusive på Mallorca

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive
  5. Spanien
  6. Mallorca

All Inclusive på Mallorca

Koppla av, luta dig tillbaka och njut av god spansk mat

Välkommen till ett av Spaniens mest populär semesterresmål, och med ett av världens bästa kök kan det verkligen löna sig välja all inclusive på Mallorca. Sunweb erbjuder ett stort utbud av all inclusive-hotell i bland annat färgstarka Magaluf, charmiga cala d’Or och familjevänliga Alcludia. Vi kan även varmt rekommendera den härliga semesterön Teneriffa och Gran Canaria som har stort utbud av all inclusvie-hotell. Hitta din favorit och njut av utsökt mat!

Vad ingår i all inclusive?

All inclusive-hotell skiljer sig från varandra, men när du väljer en vistelse med all inclusive ingår frukost, lunch och middag under hela semestern – från incheckning till utcheckning. Huvudmåltiderna serveras generellt som buffé, och däremellan kan du ofta njuta av goda snacks och drycker under större delen av dygnet. Allt detta ingår i priset som du betalar hemifrån, så att det blir lättare för dig att hålla semesterbudgeten. Vi har även ett stort utbud av billiga sista minuten-resor med all inclusive

All inclusive - inte bara mat

På våra billiga all inclusive-resor till Mallorca får du inte bara mat och dryck serverad. På flera av våra större all inclusive-hotell kan du även ta del av flera tjänster och anläggningar som ingår t.ex. spa, idrottsanläggningar och barnklubb. Många av dessa hotell har även fullspäckade aktivitetsprogram och underhållning för hela familjen. Med all inclusive-resor till Mallorca får du mer tid till att koppla av!

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.