All Inclusive på Gran Canaria

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive
  5. Spanien
  6. Gran Canaria

All Inclusive på Gran Canaria

Semestra i bekväm miljö utan att tänka på matlagning

På semester med all inclusive till den spanska ön Gran Canaria kan du njuta av allt som det spanska- och framför allt kanariska köket har att erbjuda. Sunweb har ett stort utbud av all inclusive-hotell i bland annat färgstarka Playa del Inglés, charmiga Puerto de Mogán och familjevänliga Maspalomas. Hitta din favorit och njut av utsökt mat! Vi kan även varmt rekommendera den härliga semeströn Teneriffa och Mallorca som har stort utbud av all inclusvie-hotell.

Vad ingår i All Inclusive?

All inclusive-hotell skiljer sig från varandra, men när du väljer en vistelse med all inclusive ingår frukost, lunch och middag under hela semestern – från incheckning till utcheckning. Huvudmåltiderna serveras generellt som buffé, och däremellan kan du ofta njuta av goda snacks och drycker under större delen av dygnet. Allt detta ingår i priset som du betalar hemifrån, så att det blir lättare för dig att hålla semesterbudgeten. Vi har även ett stort utbud av sista minuten-resor med All Inclusive.

All Inclusive - inte bara mat

På våra billiga All Inclusive-resor till Gran Canaria får du inte bara mat och dryck serverad. På flera av våra större all inclusive-hotell kan du även ta del av flera tjänster och anläggningar som ingår t.ex. spa, idrottsanläggningar och barnklubb. Många av dessa hotell har även fullspäckade aktivitetsprogram och underhållning för hela familjen. Med all inclusive på Gran Canaria får du mer tid till att koppla av!

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.