All Inclusive i Egypten

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive
  5. Egypten

All Inclusive i Egypten

Från lyx till perfektion

En semester i Egypten bjuder på vackra sandstränder längs Röda havets kust, några av världens mest kända sevärdheter och varma temperaturer året runt! Den vackra kusten är inte bara perfekt för svalkande dopp utan även en av världens bästa platser för snorkling och dykning. 
Som ett pärlband längs östkusten ligger de fantastiska semesterorterna Hurghada, Makadi Bay och El Gounda där du hittar massor av All Inclusive-hotell med hög internationell standard och all Inclusive-program med både internationella och lokala specialiteter på menyn.

Vad ingår i All Inclusive?

All Inclusive-hotell skiljer sig från varandra, men när du väljer en vistelse med all inclusive ingår frukost, lunch och middag under hela semestern – från incheckning till utcheckning. Huvudmåltiderna serveras generellt som buffé, och däremellan kan du ofta njuta av goda snacks och drycker under större delen av dygnet. Allt detta ingår i priset som du betalar hemifrån, så att det blir lättare för dig att hålla semesterbudgeten. Vi har även ett stort utbud av sista minuten-resor med All Inclusive.

All Inclusive - inte bara mat

På våra billiga All Inclusive-resor till Egypten får du inte bara mat och dryck serverad. På flera av våra större All Inclusive-hotell kan du även ta del av flera tjänster och anläggningar som ingår t.ex. spa, idrottsanläggningar och barnklubb. Många av dessa hotell har även ett fullspäckat aktivitetsprogram och underhållning för hela familjen. Med All Inclusive i Egypten får du mer tid till att koppla av!

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.