All Inclusive i Hurghada

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive
  5. Egypten
  6. Hurghada

All Inclusive i Hurghada

Res som du vill, resten ingår 

En All Inclusive semester till Hurghada bjuder på det där lilla extra i form av stora vackra hotell längs stranden med massor av anläggningar som inte lämna något att önska. Själva staden är uppdelad i tre delar. I den traditionella delen El Dahar kan du promenera mellan moskéer och basarer med allt från hantverk till kläder. Sekalla är den delen som räknas som stadens mer moderna centrum med alla bekvämligheter du kan önska och i New Hurghada ligger de flesta av de stora hotellen. Det är både smidigt och billigt att ta sig mellan de olika stadsdelarna. Vill du ha en prisvärd All Inclusive semester i Egypten kan Hurghada varmt rekommenderas.

Vad ingår i All Inclusive?

All inclusive-hotell i Hurghada skiljer sig från varandra, men när du väljer en vistelse med all inclusive ingår frukost, lunch och middag under hela semestern – från incheckning till utcheckning. Huvudmåltiderna serveras generellt som buffé, och däremellan kan du ofta njuta av goda snacks och drycker under större delen av dygnet. Allt detta ingår i priset som du betalar hemifrån, så att det blir lättare för dig att hålla semesterbudgeten.

All inclusive - inte bara mat

Sunweb erbjuder även All Inclusive-resor till flera andra av Egyptens populäraste resmål som till exempel El Gouna och Makadi Bay. På All Inclusive-resor får du inte bara mat och dryck serverad. På flera av våra större All Inclusive-hotell kan du även ta del av flera tjänster och anläggningar som ingår t.ex. Spa, idrottsanläggningar och barnklubb. Många av dessa hotell har även fullspäckade aktivitetsprogram och underhållning för hela familjen. Med All Inclusive i Hurghada får du mer tid till att koppla av!

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.