1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Turkiet
  6. Turkiets sydkust
  7. Antalya

Sista minuten-resor till Antalya

Sydkustens regionalhuvudstad kombinerar storstads- och solsemester

Turkiet på sydkusten ligger Antalya där du kan få det bästa av en avkopplande solsemester och en trevlig storstadsemester. Här kan du strosa runt i romantiska små gator och den gamla hamnen eller bara spendera dagen i en solstol på stranden. Staden bjuder även på en mängd sevärdheter för den kultur- och historieintresserade. Söker du shopping kommer du heller inte bli besviken. På Antalyas många basarer och shoppingcenter kan du hitta allt från kryddor, hantverk och te till märkeskläder och smycken. Längs sydkusten ligger även den fantastiska semesterorten Alanya som vi varmt rekommenderar.

Samma semester, men till bättre pris

Har du inte bokat årets resa eller förtjänar en extrasemester? Med våra sista minuten-resor till Antalya får du resan till ett billigt sista minuten-pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Antalya med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.