Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
  1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista minuten
  5. 4 stjarnor

Sista minuten-resor på hotell med 4 eller 5 stjärnor

Billiga resor på fina hotell

Letar du efter en sista minuten-resa men vill inte kompromissa bekvämligheter för ett lågt pris? Då har vi här samlat ett utbud av sista minuten resor på hotell och lägenheter med minst fyra stjärnor. På så sätt kan du få en bekväm semester men till ett billigt sista minuten-pris!

Vad innebär 4 och 5 stjärnigt hotell hos Sunweb

Med fyr- eller femstjärniga boenden hos Sunweb är du garanterad ett bekvämt hotell med bra standard över genomsnittet och ett fint utbud av anläggningar. Detta kan inkludera t.ex. spa, vattenrutschbanor för barnen, barnklubb eller idrottsanläggningar. Dessutom finns det ofta omfattande All Inclusive-program där alla måltider och drycker ingår. Detta är så klart individuellt för varje hotell och du kan läsa mer om detta i hotellbeskrivningarna.

Flexibla reslängder – res när du vill hur länge du vill

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor med avgångar från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Med Sunweb kan du själv bestämma hur många dagar du vill resa. Som alltid när du reser med Sunweb ingår flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Se även sista minuten-resor till: