Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Charterresor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Resor
  4. Charter

Varför ska men välja en charterresa?

Det bekvämaste sättet att resa

Är du orolig för att hoppa på fel transferbuss till hotellet, missa flyget på hemresedagen eller någon spännande utflykt som man inte får missa? Då kan du vara lugn. När du reser på charterresor med Sunweb är du omhändertagen av våra professionella guider, från det att du stiger av flygplanet till dess att du stiger på det igen! Nedanför kan du hitta alla länder vi erbjuder billiga charterresor till.

Använd våra filter och hitta din drömresa?

Vad kan jag förvänta mig på min chartersemester?

Med charter kan du vara trygg. Alla våra hotell är handplockade så att du kan vara säker på att få en fantastisk semester. Vi samarbetar dessutom endast med erfarna flyg- och bussbolag med lång erfarenhet i branschen. För att du ska känna dig trygg med att resa med oss har vi ställt resegaranti hos Kammarkollegiet. Givetvis skyddas du även av paketreselagen på alla våra resor.

Charter på sommaren
Sommaren är en perfekt tid att åka på en härlig charterresa. Barnen är lediga från skolan och vad kan vara bättre än att fira sommarsemestern vid stranden eller poolen? Under sommaren är utbudet som störs och semesterorterna blomstrar med massor av semesternöjen och spännande utflykter. Vi kan bland annat rekommendera Turkiets sydkust, någon av de grekiska öarna och den svenska kalssikern Mallorca - som alla är fantastiska charterresmål under sommaren. 

Charter på vintern
En vinterresa är perfekt för att få lite D-vitamin under den annars långa och mörka vintern. Varför inte planera en solig resa med familjen under skolornas höst-, sport- eller jullov? Under vintern är temperaturerna lite svalare i södra Europa och därför erbjuder vi ett stort utbud av resor till charterklassikern Gran Canaria och nykomlingen Egypten.