Charterresor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Resor
  4. Charter

Charterresor

Det bekvämaste sättet att resa

Är du orolig för att hoppa på fel transferbuss till hotellet, missa flyget på hemresedagen eller någon spännande utflykt som man inte får missa? Då kan du vara lugn. När du reser på charterresor med Sunweb är du omhändertagen av våra professionella guider, från det att du stiger av flygplanet till dess att du stiger på det igen! Nedanför kan du hitta alla länder vi rebjuder billiga charterresor till.

Charterresor – En semester där allt ingår

Charter är en paketresa där flyg, hotell och skandinavisk guideservice ingår. När du anländer till resmålet möts du upp av våra guider, har du bokat med transfer så de dig till rätt transferbuss och ger dig ytterligare information om hur och var du kan komma i kontakt med guiderna på resmålet. Guiderna kommer finnas tillgängliga dygnet runt, hela veckan och svarar mer än gärna på dina frågor. De kan även hjälpa dig om du vill anmäla dig till en utflykt eller andra frågor för att göra din semester så bra som möjligt.

Med charter kan du vara trygg

Alla våra hotell är handplockade så att du kan vara säker på att få en fantastisk semester. Vi samarbetar dessutom endast med erfarna flyg- och bussbolag med lång erfarenhet i branschen. För att du ska känna dig trygg med att resa med oss har vi ställt resegaranti hos Kammarkollegiet. Givetvis skyddas du även av paketreselagen på alla våra resor.

Charterresor till Grekland

Charterresor till Spanien

Charterresor till Turkiet

Charterresor till Kroatien

Charterresor till Bulgarien

Charterresor till Egypten

Charterresor till Portugal

Charterresor till Cypern

Har du inte bestäm vart du vill spendera din semester?

När vill du resa?

Precis som att alla årstider har sin charm har också charterresor under olika semesterperioder sina olika fördelar. Men något som är gemensamt för både sommarresor och vinterresor är att ju tidigare du bokar desto större är urvalet av hotelltyper.

Sommarresor

Sommaren är en perfekt tid att åka på en härlig charterresa. Barnen är lediga från skolan och vad kan vara bättre än att fira sommarsemestern vid stranden eller poolen? Under sommaren är utbudet som störs och semesterorterna blomstrar med massor av semesternöjen och spännande utflykter. Vi kan bland annat rekommendera Turkiets sydkust, någon av de grekiska öarna och den svenska kalssikern Mallorca - som alla är fantastiska charterresmål under sommaren.

Vinterresor

En vinterresa är perfekt för att få lite D-vitamin under den annars långa och mörka vintern. Varför inte planera en solig resa med familjen under skolornas höst-, sport- eller jullov? Under vintern är temperaturerna lite svalare i södra Europa och därför erbjuder vi ett stort utbud av resor till charterklassikern Gran Canaria och nykomlingen Egypten.

Hitta din charterresa i sommar
Hitta din chartrresa i vinter

Några favoriter

Charter klassiker & nya favoriter

Att navigera sig i charter-djungeln kan ibland vara svårt när utbudet är så stort. Därför ger vi här några tips på trevliga semesterorter.

Golden Sands utanför Varna i Bulgarien

är ett perfekt resmål för familjer med små barn. Staden ligger vid en väldigt vacker och långgrund sandstrand med massor av roliga aktiviteter. Kan barnen inte få nog av lek i vattnet så är Golden Sands äventyrsbad en perfekt familjeutflykt. Även Alanya är ett utmärkt charterresmål för familjer. Kuststaden bjuder inte bara på en härlig sandstrand, utan även massor av familjevänliga utflykter och underhållning i centrum.

Söker du en charterresa med hålligång, underhållning och nattliv är Sunny Beach i Bulgarien och MagalufMallorca två klara favoriter. Här hittar du massor av vattensporter längs stränderna, vackra stränder och ett nattliv som pågår till långt in på morgonen.

Söker du en avkopplande semester i lugna omgivningar kan vi varmt rekommendera Cala d’Or. Låt dig förföras av de vackra vikarna och det natursköna landskapet. I hamnen Port Petit kan du beundra de lyxiga yachterna och äta på utsökta skaldjur- och tapas restauranger.

Hitta din sista minuten charterresa
Hitta din charterresa med All Inclusive

Vill du läsa mer om våra andra resetyper?