Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
Skidgaranti
  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Skidgaranti
  4. Villor för skidgaranti-värdebevis

Villkor för skidgaranti-värdebevis

Du kommer att få ett skidgaranti-värdebevis som kan användas för att boka om din resa utan avboknings- och / eller ombokningskostnader enligt villkoren för skidgarantin. Om din skidgarantiansökan har godkänts av Sunweb kommer din bokning att avbokas och du får en ett skidgaranti-värdebevis för det redan inbetalade beloppet. Med detta skidgaranti-värdebevis kan du boka en ny resa med Sunweb till en destination och avresedatum efter eget val. skidgaranti-värdebeviset kan inte bytas mot kontanter. Klicka här för villkoren för skidgarantin. 

Giltighetstid

Giltighetstiden gäller från datumet för avbokningen av den gamla bokningen. Denna kupong gäller i ett år efter utfärdandet och kan inte bytas mot kontanter. Med detta värdebevis kan du boka en ny semester eller tillägg (utrustning, lektioner, försäkring). Avresedatumet för din nya semester kan också falla utanför denna 1-års bokperiod. Om skidgaranti-värdebeviset inte används inom ett år efter utfärdandet upphör värdet. Värdebeviset skickas via e-post dagen efter avbokningen och kan ses nästan omedelbart i på ditt Mitt Sunweb-konto eller i Sunweb-appen efter avbokningen.

Användning

Värdebeviset är personlig med en är en unik kod som skickas via e-post till bokningsansvarig för originalresan. Bokningsansvarig är och förblir ekonomiskt ansvarig för värdebeviset. Värdebeviset kan överföras till en annan resenär oavsett om denna var med på gamla bokningen eller ej. Bokningsansvarig kan dela värdekoden med dem.

Obs! Du måste också dela nödvändiga personuppgifter att behandla värdebeviset. Så snart Sunweb ser att en bokning görs med en annan e-postadress än bokningsansvarigs e-postadress kommer bokningsansvarig att meddelas. Om bokningsansvarig inte har godkänt detta måste bokningsansvarig meddela Sunweb om detta inom högst 14 dagar efter mottagandet av e-postmeddelandet (eller tidigare, så snart denna oönskade användning är känd).

Lös in skidgaranti-värdebevis

Värdebeviset kan användas som betalningsmedel för alla semestrar som erbjuds av Sunweb: solresor och skidresor. Om du har fått ett värdebevis till följd av skidgarantin kan du använda den när du bokar en ny semester. Du använder helt enkelt ditt värdebeviset som betalningsmetod när du bokar. (Observera att värdekoden inte är en rabattkod och därför inte kan användas i steg 2). Din ditt skidgaranti-värdebevis kan användas för bokningar som görs inom ett år efter utfärdandet till en destination och avresedatum du själv väljer. Om den ny resan är dyrare än den gamla är det upp till huvudbokaren att betala mellanskillnaden. Sunwebs allmänna resevillkor gäller för din nya resa. Du godkänner detta när du gör den nya bokningen. I det osannolika fallet att din nya resa skulle avbokas av oss eller av dig själv, och du har rätt till full eller delvis återbetalning, kommer Sunweb också att betala ut den del som betalats med en kupong i form av ett nytt skidgaranti-värdebevis. Du godkänner detta när du gör den nya bokningen. Värdebevisets värde är lika med det belopp som du redan har betalat för resan som du vill avbryta enligt Sunwebs skidgaranti. Detta värdebevis gäller i ett år efter utfärdandet och kan inte bytas mot kontanter. Inga rättigheter kan härledas från tryck- och / eller skrivfel.