Läs mer om hälsa och säkerhet på semestern. Läs mer om lokala förhållningsregler på ditt resmål.
6,8 10

Résidence Veysonnaz III

Om du vill bo i prisvärda lägenheter och ha möjlighet att samla familj eller vänner under samma tak, då är dessa 23stjärniga lägenheter ett utmärkt val. Résidence Veysonnaz omfattar ett antal centralt belägna lägenheter, som rymmer upp till åtta personer.

Lägenheterna ligger i centrum, bara några steg från skidbusshållplatsen och bussen tar dig till skidliften på nolltid. På eftermiddagen i Veysonnaz har du möjlighet att gå på afterski och du kan bada i stadens simhall.

Sunweb rekommenderar Résidence Veysonnaz 3* för dig som vill ha ett prisvärt lägenhetsboende under årets skidsemester i Schweiz.

 • I centrum
 • Gratis parkering
 • Renoverade lägenheter
 • Prisvärt

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Måltider

Observera

 • Lägenheterna har olika ägare och inredningen kan därför variera.
 • Vissa sovplatser kan vara i vardagsrummet eller hallen om lägenheten är bokad av maximalt antal personer.
 • Om du bokar flera lägenheter är det inte garanterat att lägenheterna ligger i samma byggnad.
 • Bilderna är exempel på hur lägenheterna kan se ut.
 • Vid sen ankomst kan du checka in via telefon. Deposition, turistskatt och andra lokala avgifter kan betalas med kreditkort.
 • Det finns en parkeringsplats per lägenhet. Andra parkeringsplatser finns tillgängligt på förfrågan och kostar ca. 10 euro per idag.
 • De angivna avstånden är de maximala avstånden.

Läge och avstånd

Det kan ske förändringar gällande lokala tjänster och anläggningar relaterat till Covid-19, från bokningstidpunkten till avresan. Alla åtgärder kan komma att ändras och därför kan inga rättigheter härledas från dem.

Veysonnaz

Landsbyggsorten Veysonnaz ligger på 1400 meters höjd i den östra delen av Les Quatre Vallées i Schweiz. Den populära stadens centrala läge ger dig möjligheten välja mellan två skidområden; Prinze och Les Quatre Vallés. Prinze är ett litet, begränsat område, medan den stora Les Quatre Vallées är populärt och mångsidigt. Området har flera FunParks, bra nybörjarpister och halfpipes.

Om du känner för trevlig after ski, då har Veysonnaz en festlig pub där atmosfären är på topp. Du kan också välja att ta en avkopplande simtur i stadens simhall.

Printse

Härlig skidåkning i Printse

Skidområdet Printse är en del av det större skidområdet Les Quatre Vallées i Schweiz vackra landskap. Området består av byarna Veysonnaz, Nendaz, Siviez och Thyon, och låter dig verkligen njuta av din semester. Området har pister för åkare på alla nivåer samt en bra funpark. Områdets 220 km pist erbjuder gott om möjligheter för hela familjen, och söker du ännu fler pistkilometer har du möjlighet att uppgradera ditt liftkort så att det innefattar hela Les Quatre Vallées. Med en denna uppgradering får du också chansen att åka skidor i pisterna runt Verbier och Montfort.

Spännande aktiviteter i Printse

Förutom massor av härlig skidåkning erbjuder Printse även "Månskidåkning" 3 nätter under säsongen. Här utrustas skidåkare med facklor och "Piste de Tracouet" och "Piste de la Dent" öppnas och sedan går fackeltåget ner för berget. Detta är en unik upplevelse och är du Printse under dessa kvällar rekommenderas varmt att delta eller kolla på från bekvämt avstånd och njuta av utsikten.

Skidresor till Printse – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Printse. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Schweiz med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Lokala förhållningsregler

Avstånd på offentliga platser
Ja
1,5 meter
Munskydd
Ja
Munskydd är obligatoriskt från 12 års ålder, i kollektivtrafik, butiker, restauranger, barer och för alla offentliga inomhusutrymmen. Detta gäller även privata möten när socialt avstånd inte kan hållas.
Nödvändig dokumentation före ankomst
Ja

Du kan komma in i Schweiz genom att använda EU:s digitala certifikat för Covid-19. Om du anländer med flyg behöver du bevis på en fullständig vaccination mot COVID-19 (giltighet: 1 år från sista dosen); bevis för återhämtning från COVID-19 (giltighet: från 11 dagar efter ett positivt testresultat och inom 6 månader från isolerings periodens slut); ett negativt COVID-19-test före avgång.

Godkända tester: PCR tas inom 72 timmar före ankomst. Antigeniskt test tagit inom 48 timmar före ankomst. Barn under 12 år behöver inte ta ett test för Covid-19 för att komma in i Schweiz. De är undantagna från testkravet vid ombordstigning och från testkravet vid den schweiziska gränsen. För ungdomar mellan 12 och 16 år gäller samma sak som för barn, så länge de inte reser från ett land som finns på FOPH-listan över risk länder.

Covid-test på destination vid ankomst
Ja
När du passerar gränsen kontrolleras du för symptom för Covid-19.
Nödvändig dokumentation på destination för att återvända hem (regler destination)
N/A
Nödvändig dokumentation på destination för att återvända hem(regler hemland)
N/A
Karantän efter ankomst till destinationen
Varierar
Endast resenärer från högriskländer, med en indikationsgrad som är 60 högre än i Schweiz, kommer att behöva gå i karantän vid ankomst. De är skyldiga att följa en karantän på tio dagar.
Antal personer som får samlas utomhus
Ja
Spontana sammankomster är tillåtna med högst 30 personer inomhus och 50 personer utomhus.
Dela boende med andra
Ja
Max. 10 personer inkl. barn
Utegångsförbud eller andra tider med olika regler
Nej
Restauranger
Delvis
Max. 4 personer per bord.
Barer/Afterski
Delvis
Uteserveringar är öppna, högst 4 personer per bord
Klubbar/nattliv
Stängt
Livsmedelsbutiker och apotek
Öppet
Stänger 19:00. Munskydd är obligatoriskt.
Aktiviteter, attraktioner och sevärdheter
Event (inomhus och utomhus)
Ja
Event är tillåtna med högst 100 personer inomhus eller 300 personer utomhus. Ingen dans.
Förhållningsregler ang. transfer
Ja
I vissa fall samlas resenärernas kontaktuppgifter vid ankomst till Schweiz. Insamlingen av kontaktuppgifter påverkar alla flygpassagerare såväl som busspassagerare från länder med ökad infektionsrisk.
Kollektivtrafik/Taxi/Skidbuss
Tillåtet
Pister
Öppet
Skidliftar
Öppet
Skiduthyrning
Öppet
Skidlektioner
Öppet
Wellness/spa
Öppet
Ytterligare regionala regler
Nej
Bra att veta
Ja
I vissa fall samlas resenärernas kontaktuppgifter vid ankomst till Schweiz. Insamlingen av kontaktuppgifter påverkar alla flygpassagerare såväl som busspassagerare från länder med ökad infektionsrisk.

Corona-relaterad reseinformation

Denna information har noggrant sammanställts av Sunweb baserat på information från myndigheterna. Eftersom de nämnda åtgärderna ständigt kan förändras, kan inga rättigheter härledas från detta och Sunweb accepterar inget ansvar för skador som uppstår till följd av användningen av denna information.

Gästbetyg

6,8
Utifrån 6 betyg

Sunwebs gästbetyg

Sunwebs medarbetare går igenom gästbetygen manuellt innan dom visas på hemsidan. Detta gör vi för att säkra oss att betyget kommer från en bokning hos oss. 

Recensioner

Bussresor

För närvarande kan vi inte hitta någon bussinformation.

Transport

För närvarande har vi ingen information om transport.

Liftkort/Utrustning/Skidskola

Liftkort för Prinze (Veysonnaz) i ingår i resans pris.

Ett liftkort för Printse / Nendaz / Veysonnaz ingår i resesumman.

När du bokar din resa kan du se (i steg 2) vilka dagar liftkortet gäller. Om du vill att liftkortet ska gälla andra dagar vänligen kontakta vår kundtjänst innan avresan, lokalt är det inte möjligt att korrigera. Priser för att utöka liftkortet samt rabatt för "inget liftkort" hittar du också i bokningssteg steg 2.

Ovanstående rabatter gäller endast vid bokning. Andra priser gäller lokalt.

Utrustning kan inte bokas i förväg. Du kan själv boka detta på plats.
Lektioner kan inte bokas i förväg. Du kan själv boka detta på plats.

Vill du boka för säsongen 2021/2022?

Fyll i din e-postadress så får du ett meddelande när detta boende är möjligt att boka inför säsongen 2021/2022.