#CreatingMemories

Skapa oförglömliga semesterminnen med oss!

 1. Hem
 2. #CreatingMemories

Dela med dig av dina semesterbilder i vårt och delta i tävlingen

Tagga dina foton med #CreatingMemories och #sunweb och delta i vår fototävling.

På Sunweb älskar vi att resa, oavsett om det handlar om en skidsemester i Alperna eller en resa till solen i söder.

I vår resegemenskap #CreatingMemories delar vi med oss av fina semesterminnen och du har möjlighet att vara en del av det. 

Delta och vinn!

Lägg upp dina bästa semesterbilder på Instagram och tävla varje månad om att vinna en resepresentkort värt 1000:-

Tagga dina bilder på Instagram med #Sunweb #Creatingmemories. Du kan också tagga Sunweb (@Sunweb). Vem vet, kanske kommer dina bilder att visas på den här sidan!

Genom att delta i denna kampanj har du chansen att vinna:

Ett Sunweb-presentkort på 1000:- för en valfri sol- eller skidsemester.

Dela din bild med oss!

Använd #Creatingmemories och #Sunweb för en chans att vinna en resekupong värd 1000 kr!

Du har chansen att vinna 1000:- att använda när du bokar din nästa resa.

1. Dela din bästa semesterbild på Instagram med hashtaggarna #Creatingmemories och #Sunweb

2. En vinnare kommer att utses bland alla bidrag

3. Det vinnande bidraget kommer att väljas utifrån kvalitet och hur unikt det är, det behöver verkligen representera semesterkänslan

4. Vinnaren kommer att meddelas via Instagram och kommer att få en rabattkupong värd 1000:- att använda inför nästa semester!

Om du deltar i kampanjen är det möjligt att din bild kommer att användas på Instagram, Facebook eller Sunwebs hemsida. Se kampanjvillkoren här.

Kampanjvillkor

Genom att delta i kampanjen godkänner du följande villkor:

 • Dessa tävlingsvillkor gäller för kampanjen som anordnas av Sunweb Group GmbH (nedan kallat Sunweb) för att marknadsföra reklamkampanjen "Creating memories" (nedan kallad kampanjen).
 • Kampanjen kommer att pågå från den 1 augusti 2022 till den 1 oktober 2022. Inga ytterligare kostnader än de vanliga kommunikationskostnaderna i samband med denna kampanj förekommer.
 • Det utdelas sammanlagt 4 priser. Priset är ett resepresentkort (värt 1000:-) Sunweb tar hand om deklarationen och rapporteringen av spelavgiften.
 • Vinnaren av denna kampanj kommer att utses av Sunweb varje månad under kampanjperioden baserat på unikt innehåll och kvalitet.
 • Vinnaren kommer att meddelas personligen via ett personligt meddelande på Instagram eller Facebook.
 • Deltagaren godkänner att hans/hennes namn nämns i våra sociala medier.
 • Den vinnande deltagaren måste svara inom en vecka efter att ha fått meddelandet för att få priset.
 • Anställda i Sunweb Group är uteslutna från deltagande.
 • Deltagaren ger automatiskt tillstånd till publicering av bidraget och utbetalning av priset i ordets vidaste bemärkelse, inklusive alla omständigheter, men inte begränsat till användning i alla tänkbara medier, inklusive online samt nationella tidningar och tidskrifter, under en obegränsad tidsperiod.
 • Tävlingen är endast öppen för deltagare som själva har lämnat korrekt information. Sunweb har rätt att när som helst be en deltagare att tillhandahålla en kopia av ett giltigt ID-kort.
 • Minderåriga under 18 år får endast delta och/eller ta emot priset med samtycke från deras förmyndare (som tillhandahålls på begäran).
 • Sunweb förbehåller sig rätten att när som helst utesluta deltagare från kampanjen eller priset om Sunweb anser att deltagaren har brutit mot villkoren för deltagande, lämnat falsk eller ofullständig information eller på annat sätt agerat olagligt.
 • Priset kan inte bytas ut eller betalas ut kontant. Priset kan endast överlåtas efter godkännande från Sunweb och kan omfattas av ytterligare (ekonomiska) villkor.
 • Sunweb förbehåller sig rätten att avsluta kampanjen eller ändra villkoren när som helst utan förbehåll.
 • Ingen korrespondens kan föras om dessa villkor för kampanjen eller om resultaten.
 • Sunwebs anställda och/eller tredje part är inte ansvariga för skador av något slag som uppstår i samband med deltagande i denna kampanj.
 • Inga typografiska fel, skrivfel eller liknande fel kan åberopas och ska inte på något sätt innebära ansvar för Sunweb.
 • Om en deltagare har ett klagomål angående kampanjen måste deltagaren skicka in klagomålet till sunweb på info@sunweb.se inom 10 arbetsdagar och ange "Klagomål angående kampanjtävling". Sunweb kommer att utreda klagomålet och kontakta deltagaren. Om klagomålet inte behandlas på ett tillfredsställande sätt är det möjligt att lämna in ett klagomål till konsumentombudsmannen.
 • Om du har några frågor om våra resor eller din integritet kan du alltid kontakta oss på info@sunweb.se.

Vi ser fram emot att dela dina minnen och foton med vår gemenskap!