Sportlovsresor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Sportlov

Sportlovsresor

Res till solen under sportlovet

Blev sommaren inte så solig som du hade önskat eller vill du bara komma bort från den svenska vinterkylan? Då är sportlovsresor till solen förmodligen vad du söker! Vi kan alla behöva lite extra D-vitamin under de mörka vintermånaderna, därför är sportlovet prefekt för att komma iväg på en härligt solig och varm resa.

Sportlov i Spanien eller Egypten

Sunweb erbjuder bland annat billiga sportlovsresor till de fantastiska Kanarieöarna Grand Canaria och Teneriffa. Ett annat populärt sportlovsresmål är Egyptens Rödahavskust. Här kan du njuta av ditt sportlov med All Inclusive, liggandes på en strand eller vid en pool och njuta av en svalkande dryck.

Oavsett om du söker en sportlovsresa med vänner eller familj erbjuder våra sportlovsresor till solen massor av spännande semesterupplevelser och nöjen för alla åldrar. 

Res sportlovsvecka 7, 8 eller 9?

Eftersom vi firar sportlov lite olika veckor i vårt avlånga land har vi billiga sportlovsresor med avgångar från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn, under samtliga sportlovsveckor med flexibla reslängder och resedatum, så att du kan bestämma när och hur länge du vill resa.

När du reser med Sunweb ingår dessutom alltid flyg, hotell och guideservice. Vi erbjuder allt från lyxiga All Inclusive-hotell till prisvärda lägenheter.