SportlovsresorSportlovsresor

Res till solen under sportlovet

Blev sommaren inte så solig som du hade önskat eller vill du bara komma bort från den svenska vinterkylan? Då är sportlovsresor till solen förmodligen vad du söker! Vi kan alla behöva lite extra D-vitamin under de mörka vintermånaderna, och under sportlovet är det prefekt att komma iväg.

Res till Spanien eller Egypten under vintern

Sunweb erbjuder billiga resor till bland annat de fantastiska spanska Kanarieöarna Grand Canaria och Teneriffa. Här kan du njuta av ditt sportlov med all inclusive, liggandes på en strand eller vid en pool och njuta av en svalkande dryck. Oavsett om du åker med vänner eller familj erbjuder våra sportlovsresor till solen massor av spännande semesterupplevelser och nöjen för alla åldrar. En nyhet för vintern 2017/2018 är de fantastiska resmålen längs Röda havets kust i Egypten.

Res sportlovsvecka 7, 8 eller 9

Sunweb har avgångar från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn under samtliga sportlovsveckor med flexibla reslängder och resedatum så att du kan bestämma när och hur länge du vill resa. När du reser med Sunweb ingår dessutom alltid flyg, hotell och guideservice. Vi erbjuder allt från lyxiga all inclusive-hotell till prisvärda lägenheter i spaniens och egyptens populäraste semesterorter. Ta en titt här nedan och hitta din sportlovsresa!

Till toppen