Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Sportlovsresor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Sportlov

Sportlovsresor

Res till solen under sportlovet

Blev sommaren inte så solig som du hade önskat eller vill du bara komma bort från den svenska vinterkylan? Då är sportlovsresor till solen förmodligen vad du söker! Vi kan alla behöva lite extra D-vitamin under de mörka vintermånaderna, därför är sportlovet prefekt för att komma iväg på en härligt solig och varm resa.

Sunweb erbjuder bland annat billiga sportlovsresor till de fantastiska Kanarieöarna Grand Canaria och Teneriffa. Ett annat populärt sportlovsresmål är Egyptens Rödahavskust. Här kan du njuta av ditt sportlov med All Inclusive, liggandes på en strand eller vid en pool och njuta av en svalkande dryck.

Oavsett om du söker en sportlovsresa med vänner eller familj erbjuder våra sportlovsresor till solen massor av spännande semesterupplevelser och nöjen för alla åldrar. 

Vart ska man resa under sportlovet?

Sportlovet är perfekt om du känner att du behöver en solig semester efter en lång vinter. I år infaller sportlovet 10/2 – 16/2 på östkusten, 17/2 – 23/2 i södra Sverige och 24/2 – 2/3 på västkusten. Vi har många bra förslag på vart du kan resa under sportlovet. Du kan till exempel uppleva de spanska öarna Gran Canaria och Teneriffa. Även Portugal och Turkiet börjar få varma temperaturer i februari. I Egypten kan du uppleva ett sportlov utöver det vanliga, oavsett om du vill dyka, utforska rik kulturhistoria eller bara njuta av värmen på en vacker sandstrand.

Kom ihåg att med Sunweb kan du boka och resa bekymmersfritt med Semesterfaktor 100. Hos oss omfattas du automatiskt av ett stort antal garantier så att du kan njuta av en avkopplande semester. Hitta din vintersemester idag - vi tar hand om resten!

Söker du något annat än sol på sportlovet?

På Sunweb har vi inte bara solsemestrar. Vi är faktiskt en av Europas största skidarrangörer och har mer än +150 destinationer till de mest populära skidområdena. Oavsett om du letar efter en skidsemester till Frankrike, Österrike, Andorra, Italien eller Schweiz har vi något för varje tid och tillfälle. Vårt urval omfattar hotell, stugor och lägenheter.