Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive
  5. Spanien
  6. Mallorca
  7. Magaluf

All Inclusive i Magaluf

En bekväm semester på stranden

Magaluf är kanske mest känd för sin långa vackra sandstrand och sin livliga stadskärna. Under skolornas sommarlov vimlar staden av festglada ungdomar, men på vår och höst är Magaluf perfekt för en trevlig All Inclusive-semester. Här ligger hotellen i rader vid den kritvita stranden där du kan koppla av i den varma solen eller prova en av de många vattensporterna som erbjuds. Stadens utbud av restauranger och underhållning är större än någon annan stans på Mallorca, om du inte väljer att stanna på ditt All Inclusive-hotell som ofta inte lämnar något att önska.

Vad ingår i All Inclusive?

All inclusive-hotell i Magaluf skiljer sig från varandra, men när du väljer en vistelse med All Inclusive ingår frukost, lunch och middag under hela semestern – från incheckning till utcheckning. Huvudmåltiderna serveras generellt som buffé, och däremellan kan du ofta njuta av goda snacks och drycker under större delen av dygnet. Allt detta ingår i priset som du betalar hemifrån, så att det blir lättare för dig att hålla semesterbudgeten.

All inclusive - inte bara mat

Sunweb erbjuder även All Inclusive-resor till flera andra av Mallorcas populäraste resmål som till exempel Alcudia och Cala d’Or. På All Inclusive-resor får du inte bara mat och dryck serverad. På flera av våra större All Inclusive-hotell kan du även ta del av flera tjänster och anläggningar som ingår t.ex. Spa, idrottsanläggningar och barnklubb. Många av dessa hotell har även fullspäckade aktivitetsprogram och underhållning för hela familjen. Med All Inclusive i Magaluf får du mer tid till att koppla av!

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.