1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive
  5. Spanien
  6. Mallorca
  7. Alcudia

All Inclusive i Alcudia

Njut fullt ut under den spanska solen

All Inclusive-resor till Alcudia är perfekt för familjer som söker en trevlig semester under den spanska solen. Staden ligger på nordkusten, motsatt sida från ön från den livliga semesterorten Magaluf. Alcudia är indelat i tre delar, centrum där du hittar all underhållning och shopping, det mysiga hamnområdet med sitt varierade utbud av restauranger och mer exklusiva butiker, och inte minst Playa de Alcudia, den vackra kritvita breda sandstranden där du hittar de flesta fina All Inclusive-hotellen.

Vad ingår i All Inclusive?

All inclusive-hotellen i Alcudia skiljer sig från varandra, men när du väljer en vistelse med all inclusive ingår frukost, lunch och middag under hela semestern – från incheckning till utcheckning. Huvudmåltiderna serveras generellt som buffé, och däremellan kan du ofta njuta av goda snacks och drycker under större delen av dygnet. Allt detta ingår i priset som du betalar hemifrån, så att det blir lättare för dig att hålla semesterbudgeten.

All inclusive - inte bara mat

Sunweb erbjuder även All Inclusive-resor till flera andra av Mallorcas populäraste resmål som till exempel, Magaluf, Cala d'Or och Playa de Palma. På All Inclusive-resor får du inte bara mat och dryck serverad. På flera av våra större all inclusive-hotell kan du även ta del av flera tjänster och anläggningar som ingår t.ex. Spa, idrottsanläggningar och barnklubb. Många av dessa hotell har även fullspäckade aktivitetsprogram och underhållning för hela familjen. Med all inclusive i Alcudia får du mer tid till att koppla av!

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.