All Inclusive i Bulgarien

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive
  5. Bulgarien

All Inclusive i Bulgarien

Upplev kultur, natur och vackra stränder längs Svartahavskusten

I Bulgarien är priserna relativt låga, vilket innebär att på en semester med All Inclusive i Bulgarien får du mycket semester för pengarna. Här kan du njuta av smakrika soppor kryddiga biffar med bland annat fårost, ofta finns det även en hel del internationella alternativ att lägga på tallriken. Sunweb erbjuder ett stort utbud av All Inclusive-hotell i bland annat färgstarka Sunny Beach, charmiga Pomorie och familjevänliga Nessebar.

Vad ingår i All Inclusive?

All Inclusive-hotell skiljer sig från varandra, men när du väljer en vistelse med All Inclusive ingår frukost, lunch och middag under hela semestern – från incheckning till utcheckning. Huvudmåltiderna serveras generellt som buffé, och däremellan kan du ofta njuta av goda snacks och drycker under större delen av dygnet. Allt detta ingår i priset som du betalar hemifrån, så att det blir lättare för dig att hålla semesterbudgeten. Vi har även ett stort utbud av billiga sista minuten-resor med all inclusive

All Inclusive - inte bara mat

All Inclusive-resor till bulgarien får du inte bara mat och dryck serverad. På flera av våra större All Inclusive-hotell kan du även ta del av flera tjänster och anläggningar som ingår t.ex. spa, idrottsanläggningar och barnklubb. Många av dessa hotell har även fullspäckade aktivitetsprogram och underhållning för hela familjen. Med All Inclusive i Bulgarien får du mer tid till att koppla av!

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.

 

✓ Flexibla reslängder

 

✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.

 

✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.

 

✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.