1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Egypten
  6. Hurghada

Sista minuten-resor till Hurghada

Den perfekta mixen av modern lyx och tradition

Den före detta fiskebyn Hurghada i Egypten har på kort tid vuxit till att bli en av landets populäraste semesterorter med familjevänliga lyxiga hotell, fantastisk service, stora vattenland och privata stränder. Sista minuten-resor till Hurghada ger dig även möjligheten att uppleva spännande utflykter till massor av sevärdheter som tar dig närmre Egyptens historiska och mytologiska förflutna eller uppleva några av världens mest färgglada fiskar som simmar runt bland hisnande vackra koraller.

Samma semester, men till bättre pris

Längtar du efter ett semesteräventyr? Med våra sista minuten-resor till Hurghada får du resan till ett billigt sista minuten-pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Hurghada med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra solresor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.