Snörapport

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Skidgaranti
  4. Snörapport

Snörapport för skidgaranti

En viktig del av varje skidsemester ju är naturligtvis snö och förhoppningsvis mycket snö! När man åker till bergen känns det bra att veta vilka förhållande man kommer att anlända till. På så sätt kan du se fram emot din semester, och om det behövs göra ändringar, innan det är för sent.

Vi kommer att uppdatera den här sidan för att hålla dig informerad. Har du redan bokat och vill utnyttja vår unika skidgaranti? Om du har bokat din semester före den 17 oktober 2022 och vill göra ändringar vill vi höra av dig tidigast 5 dagar före avresa.

SUNWEBS SKIDGARANTI

Vilken skidsemester omfattas av skidgarantin?

- Om du har bokat din semester före den 17 oktober 2022 och om din skidsemester faller mellan 2019-12-24 och 2020-03-25. 

- Om den högsta punkten på din destination är minst 2 000 m.ö.h. 

- Om mindre än 1/3 av liftarna är öppna 4 dagar före avresa.

 

Hur ansöker jag om skidgaranti?

Du måste fylla i ett skidgarantiformulär. Det kommer att skickas direkt till vår kundserviceavdelning som behandlar din ansökan.

 

När får jag svar?

Om du har bokat din skidsemester före den 17 oktober 2022 kommer vi att kontakta dig tre dagar före din avresa för att hitta en lämplig lösning.

 

Är jag berättigad till skidgaranti?

Alla situationer är olika. Läs våra villkor för skidgaranti och skicka in formuläret till oss om du anser dig vara berättigad. Ett tips är även att gå in på bergfex för att se de senaste uppdateringarna från din destination.

Denna sida kommer att uppdateras så snart skidgarantin träder i kraft.