Solresor
Skidresor
Kryssningar
 • Startsida
Erbjudanden

Ansök om prisgaranti

Vi matchar det lägsta priset och ger dig en rabatt

 1. Hem
 2. Skidresor
 3. Prisgaranti
 4. Villkor

Villkor för prisgaranti

Om den som är bokningsansvarig kan delge oss bevis på att man har hittat samma resa till samma pris via en annan reseleverantör som är aktiv i Sverige, kan det göras anspråk på prisgarantin. Bokningsansvarig kan göra anspråk på återbetalningen via e-post inom 48 timmar efter att ha mottagit bokningsbekräftelsen från Sunweb. Det här e-postmeddelandet ska innehålla skärmdumpar av det sista bokningssteget på en av våra konkurrenters hemsida och ditt bokningsnummer hos oss.

Du kanske till exempel vill skicka skärmdump(ar) eller foto som tydligt visa olika delar av paketresan, samt priset vid tiden. Datum och tid då beviset samlades in, bör kunna ses tydligt. Detta hjälper oss att arbeta snabbt och effektivt.

När Sunweb har tillräckligt med information justeras priset på hemsidan. Priset på din faktura kommer också att uppdateras - vi drar dessutom 250:- extra från priset på din resa.

Återbetalning kan begäras en gång och bör alltid ske inom 48 timmar efter den ursprungliga bokningen. Om detta inte görs upphör rätten till ersättning.

 • Garantin gäller endast för skidresor som bokas via sunweb.se/skidresor
 • Det gäller en prisjämförelse av en identisk paketresa (liftkort + hotell + eventuell transport). För prisjämförelsen måste alla delar av resan vara samma, dessa inklusive (men är inte begränsade till):

- Samma hotell och måltidsprogram
- Samma rumstyp
- Samma reslängd
- Samma ankomst- och avresedatum
- Samma varaktighet och startdatum för liftkortet

 • Det handlar om en prisjämförelse exklusive skidskola och / eller förbokad utrustning.
 • Det gäller en prisjämförelse inklusive bokningskostnader och avgifter till beredskapsfonder.
 • Det gäller paketpriset för hela resesällskapet och inte per deltagare.
 • Specifika personliga kampanjer, rabatt baserat på rabattkoder och / eller kampanjer från en annan researrangör (rabatt för anställda, rabatt via klubbar, personliga rabatter, etc.) eller ytterligare publikationer (ofta engångskampanjer (online), flygblad, .. .) är inte berättigade.
 • Det handlar om en prisjämförelse med en resa från en annan svensk researrangör som vid tidpunkten för jämförelsen också måste vara tillgänglig och kan bokas under samma bokningsvillkor.
 • Om du redan har betalat för din semester kommer vi att återbetala det överbetalda beloppet till ditt konto inom tre arbetsdagar.