Berghotel Rudolfshütte

Berghotel Rudolfshütte är ett unikt bergshotell som ligger på 2315 meters höjd. Här kan du njuta av en ultimat semester direkt vid sluttningarna i Weißsee Gletscherwelt . Den vackra skidorten Weißsee Gletscherwelt har huvudsakligen svårare backar, vilket gör den perfekt för vackra skidturer.

Det här mysiga hotellet ligger precis vid backarna och liften, och kan endast nås med gondol. Du kan parkera din bil gratis på parkeringen i dalen nära gondolen. På detta ultimata skidhotell bor du i välskötta rum för 2 eller 4 personer. I wellnessområdet med bastu och uppvärmd pool kan du koppla av efter en intensiv dag.

  • Unikt läge: på berget
  • Du befinner dig direkt vid pisten
  • Ultimat avkoppling i wellness-området

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Måltider

Läge och avstånd

Uttendorf

Uttendorf är en mysig by där skidåkning är huvudattraktionen. Här hittar du mysiga lägenheter och hotell. Det finns också ett antal mysiga barer och restauranger där du kan njuta av afterski och olika måltider. Från Uttendorf anordnas regelbundet fackelturer och slädturer, så att du kan tillbringa en dag i snön på ett annorlunda sätt också! Om du känner för det kan du också utforska backarna eller prova på den lokala afterski i någon av de omgivande byarna och skidanläggningarna.

Weissee Gletscherwelt

Den roliga skidorten Weissee Gletscherwelt är vackert belägen runt sjön Weissee. Trots namnet ligger detta skidområde inte på en glaciär, utan Weissee Gletscherwelt är omgivet av höga bergstoppar på upp till 3 000 meter. Området har stora höjdskillnader: dalstationen ligger på cirka 1 400 meter och den högsta liften når nästan 2 760 meter. Tack vare den höga höjden är det här området snösäkert fram till slutet av våren.

Fem liftar betjänar de 20 kilometer långa pisterna. Området är särskilt lämpligt för familjer med små barn och lite mer erfarna skidåkare. Men det är också ett utmärkt ställe för dem som älskar offpiståkning; området försöker få mer och mer uppmärksamhet bland freeriders och har därför ett extra stort "freerideområde". Förutom skidåkning erbjuder området även isklättring, snöskogsvandring, hundspann och rodelåkning, så det finns något för alla!

Vad kännetecknar Uttendorf

  • Lantlig miljö
  • Stämningsfullt centrum
  • Nära naturen

Vad kännetecknar Weissee Gletscherwelt

  • Vackert läge
  • Snö ända in på våren
  • Mycket lämpligt för familjer

Gästbetyg

Typ av resa
Visa endast gästbetyg på svenska

100 % genuina gästupplevelser

Riktlinjer för gästbedömningar

För att hålla omdömen så relevanta som möjligt arkiverar vi omdömen som är äldre än 36 månader.  

Endast gäster som bokat genom Sunweb Group och har bott på boendet i fråga kan skriva en recension. Vi bjuder in gäster att skriva en recension via e-post efter att de återvänt från sin resa. Det är möjligt att lämna en recension anonymt, dock har Sunweb Group tillgång till bokningsnummer och uppgifter. 

Vi publicerar alla kommentarer i sin helhet oavsett om de är positiva eller negativa, så länge de följer våra riktlinjer.

Riktlinjer för recensioner.  

Dessa riktlinjer finns till för innehållet ska hålla en respektfull ton, fritt från svordomar och kränkningar. Detta gäller självklart oavsett recensionens övriga innehåll. Recensioner som innehåller svordomar eller uppenbara osanningar kommer inte att publiceras.

För att hålla innehållet relevant bör kommentarer relatera till boendet. Var gärna detaljerad då detta hjälper andra att fatta informerade beslut. Vänligen undvik från att inkludera politiska, etiska eller religiösa åsikter. Innehålls som ämnar att marknadsföra kommer att plockas bort.

Allt innehåll bör vara genuint och unika gästupplevelser. Din recension är värdefull för oss, när de är individuella och opartiska.  

Respektera andras integritet. Sunweb Group döljer alla identifierbara uppgifter.

Åsikter som uttrycks tillhör Sunweb Groups gäster. Sunweb Group står inte för eller tar ansvar för de åsikter som uttrycks i recensioner eller svar.


Bussresor

För närvarande kan vi inte hitta någon bussinformation.

Transport

För närvarande har vi ingen information om transport.

Liftkort/Utrustning/Skidskola

Ett liftkort för Uttendorf/Weißsee ingår i resans pris.

3-dagars resa inkl. 2-dagars liftkort

4-dagars resa inkl. 2-dagars liftkort

5-dagars resa inkl. 3-dagars liftkort

6-dagars resa inkl. 4-dagars liftkort

7-dagars resa inkl. 5-dagars liftkort

8-dagars resa inkl. 6-dagars liftkort 

*Tillvalet av förlängt liftkort är endast möjligt vid bokningen, inte på resmålet.

Rabatter 2022/2023:

Liftkortet för barn upp till 5 år är gratis. Barn från 6 till 17 år och seniorer från 60 år får rabatt på liftkortet. Dessa rabatter finns med i beräkningen av biljettpriset. Legitimation krävs när du hämtar ut kortet.

Tilläggsavgifter och rabatter gäller endast vid bokningstillfället. Andra priser gäller lokalt. Det är inte möjligt att ändra startdatumet för liftkortet på plats. En förlängning av liftkortet kan ofta bokas till; priset för detta hittar du i de fortsatta bokningsstegen. Rabatten för "inget liftkort" kan också hittas i bokningsprocessen.

Hyrning av utrustning kan inte bokas i förväg. Du kan ordna detta själv på plats.
Du kan inte boka lektionerna i förväg. Du kan ordna detta själv på plats.

Vill du boka för säsongen 2024/2025?

Fyll i din e-postadress så får du ett meddelande när detta boende är möjligt att boka inför säsongen 2024/2025.
Dina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy