Solresor
Skidresor
Kryssningar
 • Startsida
Erbjudanden

Vitalhotel Gosau

Det stora Vitalhotel Gosau ligger i utkanten av Gosau i skidområdet Dachstein West. Alla rum är stora och har balkong med utsikt över de omgivande bergen. Den kostnadsfria skidbussen till skidliftarna i Gosau stannar utanför hotellet.

Efter en vacker dag i pisten kan du koppla av i hälsocentret. Här kan dina stela muskler få koppla av i den finska bastun eller med en välgörande massage. Maten på Vitalhotel Gosau är tillagad med kärlek och passion av kocken Michael. Han gör de mest utsökta rätter inspirerade av regionen och den österrikiska matkulturen.

 • Barnvänlig
 • Hälsocenter
 • Cocktailbar
 • God mat

Rumstyp

2-personersrum superior typ
för 2 till 4 personer
2-personersrum typ II
för 2 till 4 personer
 • Storlek: 30m²
 • 1 x dubbelsäng (separata sängar)
 • 2 personers bäddsoffa
 • Rum för icke-rökare
 • Balkong eller terrass
 • Minibar (endast betalning för dricka)
 • TV (satellittv)
 • Radio
 • Telefon
 • badrum med: bad, toalett, hårfön, badrock, badtofflor

Måltider

Med halvpension ingår:

- Välkomstdrink

- Frukostbuffé

- Middagsbuffé, 3-rätter

- Dessertbuffé

Halvpension

Läge och avstånd

Gosau

Gosau ligger en timmes bilresa från det karakteristiska Salzburg. Under din vistelse på denna plats kan du koppla av och njuta av allt det vackra Gosaus orörda miljö har att erbjuda. Det finns flera vandringsleder, uppvärmd inomhuspool och mysiga restauranger.

 

Ta dig runt

Denna natursköna plats får du ta som den är, kan du göra en resa till Hallstatt vid sjön Hallstatt , Bad Ischl, Golling eller Salzburg. Dessa platser är alla lättillgängliga med bil. Ett annat alternativ är en dagsutflykt till Örnnästet, Hitler ökända fäste i Berchtesgaden.

Skiregion Dachstein-West

Härlig skidåkning i Dachstein-West

Skidresor till Dachstein-West i Österrike erbjuder vackra, svagt sluttande pister som gör den här regionen till en bra destination för familjer. Området sträcker sig från Russbach till Gosua och Annaberg, med 161 kilometer pist och en högsta höjd på 1700 meter, vilket gör området snösäkert. Här kan till och med den riktigt kräsne skidåkaren njuta av sin vistelse i de långa och vackra pisterna och de 32 liftarna tar dig smidigt runt i skidområdet.

Denna skidorts mångsidighet tilltalar många resenärer enormt. För att inte tala om de lugna byarna med närheten till pisterna som även erbjuder mysiga restauranger och otroligt vackra omgivningar. Funparken i området erbjuder många timmars underhållning för både nybörjare och mer avancerade åkare. Missa inte heller den 44 km långa panorama nerfaren längs Dachstein som låter dig njuta av panorama utsikt över omgivningarna.

Lugn atmosfär och skidåkning för världsmästare

Dachstein-West är lite av en oupptäckt pärla vilket gör att du fortfarande kan hitta riktigt fina skidresor till förmånliga priser. Att området fortfarande inte är så välbesökt av turister vilket märks även i byarna, där du kan bo i lugna omgivningar fokuserad på avkoppling och skidåkning. Skidorterna Goasu och Annaberg där du framför allt hittar vackra omgivningar, erbjuder moderna liftsystem och inte minst trevliga restauranger och barer i traditionell miljö. Ett exempel på områdets storhet är att det är här den alpina världsmästaren Marcel Hircher växte upp.

Skidresor till Dachstein-West – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Dachstein-West. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Vad kännetecknar Skiregion Dachstein-West

 • Familjevänligt
 • Mångsidig skidort
 • Många långa Pister

Gästbetyg

Typ av resa
Visa endast gästbetyg på svenska

100 % genuina gästupplevelser

Riktlinjer för gästbedömningar

För att hålla omdömen så relevanta som möjligt arkiverar vi omdömen som är äldre än 36 månader.  

Endast gäster som bokat genom Sunweb Group och har bott på boendet i fråga kan skriva en recension. Vi bjuder in gäster att skriva en recension via e-post efter att de återvänt från sin resa. Det är möjligt att lämna en recension anonymt, dock har Sunweb Group tillgång till bokningsnummer och uppgifter. 

Vi publicerar alla kommentarer i sin helhet oavsett om de är positiva eller negativa, så länge de följer våra riktlinjer.

Riktlinjer för recensioner.  

Dessa riktlinjer finns till för innehållet ska hålla en respektfull ton, fritt från svordomar och kränkningar. Detta gäller självklart oavsett recensionens övriga innehåll. Recensioner som innehåller svordomar eller uppenbara osanningar kommer inte att publiceras.

För att hålla innehållet relevant bör kommentarer relatera till boendet. Var gärna detaljerad då detta hjälper andra att fatta informerade beslut. Vänligen undvik från att inkludera politiska, etiska eller religiösa åsikter. Innehålls som ämnar att marknadsföra kommer att plockas bort.

Allt innehåll bör vara genuint och unika gästupplevelser. Din recension är värdefull för oss, när de är individuella och opartiska.  

Respektera andras integritet. Sunweb Group döljer alla identifierbara uppgifter.

Åsikter som uttrycks tillhör Sunweb Groups gäster. Sunweb Group står inte för eller tar ansvar för de åsikter som uttrycks i recensioner eller svar.


Bussresor

För närvarande kan vi inte hitta någon bussinformation.

Transport

För närvarande har vi ingen information om transport.

Liftkort/Utrustning/Skidskola

Liftkortet för barn födda efter 1/1/2018 är gratis. Barn födda mellan 1/1/2005 och 31/12/2017 och seniorer födda till och med 31/12/1964 får rabatt på liftkortet. Du hittar dessa rabatter i beräkningen av ditt resepris. Legitimation krävs vid uthämtning av liftkortet.

Tilläggen och rabatterna gäller endast vid bokningstillfället. Andra priser gäller lokalt. Det är inte möjligt att ändra startdatumet för liftkortet på plats. En förlängning av liftkortet kan ofta bokas som tillägg; priset för detta framgår av de ytterligare bokningsstegen. Rabatten för "inget liftkort" hittar du också i bokningsprocessen.

Skidutrustning kan inte bokas i förskott. Detta kan hyras på plats.

Utrustning för vuxna:

6 dagar skidor, pjäxor och stavar - Top, ca 860:- *

6 dagar skidor, pjäxor och stavar - VIP, ca 1225:- *

6 dagar skidor, pjäxor och stavar - Diamond, ca 1575:- *

6 dagars snowboard och pjäxor - Topp, ca 945:- *

6 dagars snowboard och pjäxor - VIP, ca 1225:- *

Utrustning barn:

6 dagar skidor, pjäxor och stavarr (upp till 130 cm), ca 460:- *

6 dagar snowboard och pjäxor (upp till 130 cm), 860:- *

* Priserna är vägledande och kan ändras

Du kan inte boka lektionerna i förväg. Du kan ordna dessa själv på plats.

Ställ in notiser

Just nu är rum och priser inte tillgängliga för nästa säsong. Skriv upp dig och få en notis när detta boende kan bokas. Dina uppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy