Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Österrike
  4. 2 Länder Skiarea
  5. Pfunds
Pfunds

Resor till Pfunds

Den pittoreska byn Pfunds är en förtrollande plats belägen i Österrike. Denna charmiga by utstrålar en autentisk vinteratmosfär och erbjuder en idealisk miljö för älskare av vinter, vintersport och skidåkning.

Pfunds är känt för sin småskaliga karaktär, vilket bidrar till en intim och mysig atmosfär under vintersäsongen. Borta från de större skidorternas liv och rörelse erbjuder den här charmiga byn en avslappnad miljö där besökarna kan njuta av en lugn och fridfull skidsemester.

Den närliggande skidorten Nauders erbjuder en rad olika backar för alla nivåer, från breda och mjuka backar för nybörjare till brantare och mer utmanande åk för avancerade skidåkare. De väl underhållna och snötäckta spåren garanterar en oförglömlig skidupplevelse, medan de hisnande vyerna säkert kommer att fånga ditt hjärta. Med skidbussen eller egen bil tar du dig snabbt till Samnaun eller Nauders där du kan ta gondolen upp till toppen.

 

Bra att veta: Det är inte möjligt att förlänga ditt skipass lokalt. Om du vill ha ett skipass som också ger dig möjlighet att åka skidor i närliggande områden (t.ex. Ischgl-Sammaun eller Serfaus-Fiss-Ladis) kan du köpa detta pass lokalt. Du ska då välja "inget skipass" under bokningsstegen.