Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
2 Länder Skiarea

Resor till 2 Länder Skiarea

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Österrike
  4. 2 Länder Skiarea

2 Länder Skiarena är ett sant paradis för vintersportentusiaster. Det består av de tre skidområdena Schöneben-Haideralm, Watles och Nauders Bergkastel. Dessa skidområden är inte anslutna, men de är alla tillgängliga med samma liftkort. Det är lätt att ta sig runt mellan de tre skidområdena med skidbussen.

Pfunds och Nauders är två charmiga byar i Österrike, som tillsammans utgör hjärtat av de 2 delstaterna Skiarena. Detta vackra skidområde grensar både Österrike och Italien och erbjuder ett överflöd av vackert preparerade pister för skidåkare på alla nivåer.

Pfunds är en perfekt utgångspunkt för skidturister som vill njuta av mångfalden i de 2 delstaterna Skiarena. Med moderna skidliftar och ett omfattande nätverk av pister kan skidåkare njuta av de bästa vintersportanläggningarna här. Oavsett om du är nybörjare och vill lära dig konsten att åka skidor, eller om du är en erfaren skidåkare som letar efter utmanande backar, på Pfunds hittar du allt du behöver för att få en oförglömlig skidsemester.

Nauders är en livlig by med en mysig afterski-scen. Byn ligger vid foten av skidområdet. Nauders är ett perfekt resmål för familjer och kompisgäng som vill ha en avkopplande skidsemester med en touch av mysighet.

Med ett liftkort för 2 Länder Skiarena kan du åka skidor i Pfunds, Nauders, Schöneben-Haideralm och Watles. Det betyder att du kan njuta av 159 kilometer pister i två länder: Österrike och Italien!

Topp 5