Hotel Naudi

8,1 / 10

Hotel Naudi

Hotel Naudi är ett charmigt hotell som ligger i Soldeus lilla centrum. Här kan du njuta av din skidresa till Andorra i vacker och rustik miljö. Hotel Naudi också nära till både pisterna och liften. Detta innebär att du kan njuta av många underbara timmar i det vackra Grandvalira-området.

Du bor i mysiga och fint inredda rum. Hotellet har en egen solterrass där du kan njuta av en välförtjänt drink efter en bra dag i skidbacken. Din vistelse på Hotel Naudi inkluderar halvpension, som avnjuts i hotellets mysiga restaurang.

Se mer Hotel Naudi Se mindre Hotel Naudi
  • I centrum
  • Gångavstånd till pisterna
  • Charmigt hotell

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Soldeu

Soldeu är en liten, charmig ort i Andorra som ligger nära El Tarteri Grandvalira tillsammans med Encamp och Pas de La Casa. Byn är beläget på nästan 1800 meters höjd i ett område som domineras av breda nybörjarbackar och gondolliften tar dig smidigt upp till det vackra Grandvalira, där du kan njuta av snölandskapets många utmaningar på skidåkning och snowboard.

Snösäker skidåkning och afterski i Soldeu

De nästan 70 liftarna länkar på ett smidigt sätt ihop Soldeu med resten av Grandvalira som erbjuder totalt 200 kilometer pist. I skidregionen finns hela tre funparks där både skid- och snowboardåkare kan gå loss på hopp. Är du nybörjare kan du få undervisning i den engelskspråkiga skidskolan så att du kommer kunna stå i de lite svårare pisterna på nolltid och för de riktigt duktiga åkarna gott om områden för offpist.

Soldeu är populärt bland både par, familjer och större grupper. I centrum kan man se att byggnadsstilen är präglad av både romersk och modern arkitektur. Runt omkring i staden finns också flera vackra gamla herrgårdar.

Soldeu har flera bra restauranger och ett brett utbud av livliga och charmiga barer. Några av stadens mest berömda barer är Aspen, Iceberg, Pussicat och Fat Alberts, och här uppträder det regelbundet olika internationella band.

Skidresor till Soldeu med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Soldeu. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter men vi har också ett bra utbud av stugor och chalet. När du bokar skidresor med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Grandvalira

Härlig skidåkning i Grandvalira

Skidresor till Grandvalira erbjuder härlig skidåkning i Andorra på bergstoppar upp till 2800 meters höjd, 210 km pister, 300 soldagar om året och hela 60 liftar. Detta är inget mindre än ett paradis för skidentusiaster och en av de soligaste skidorterna i Europa. Förutom den höga höjden, så får området en bra draghjälp av de nästan 1100 snökanonerna som håller snön färsk och pisterna vackert vita.

Skidbackarna i Grandvalira har något för alla. Här finns vackra, breda pister med gott om plats att öva sig på för både barn och ovana skidåkare. Området bjuder också på äventyrliga skogsområden där snön är nästan orörd, och utsikten hisnande. Vare sig du föredrar det ena eller det andra, är urvalet stort och möjligheterna många.

Grandvalira erbjuder många spännande aktiviteter utöver konventionell skidåkning. Du kan till exempel hyra en hundsläde, ta en tur på snöskoter, gå med snöskor, prova en av de 4 snow parks eller prova helikopter-skidåkning. Om du letar efter den extra speciella upplevelsen rekommenderas det också att besöka den populära Igloo Bar Grandvalira-Pla de les Pedres i Grau Roig, som serverar drinkar i mycket spektakulära omgivningar. Det är också en bra idé att besöka Andorras huvudstad, Andorra la Vella, som erbjuder shopping utöver det vanliga och med taxfree-priser.

Trevlig afterski i Grandvaliras skidorter

I Grandvalira finns det flera trevliga afterski-ställen, och flera av dem ligger i anslutning till pisten. Njut till t.ex. av en kall öl och tapas på The Red Chill Out Bar & Tapas i El Tarter. Här kan du koppla av i en hängmatta på terrassen medan du njuter av rytmerna från barens DJ. Närområdet har breda fina pister som passar perfekt för dig som är ganska ny på skidåkning.

Söker du fest och håll igång är Pas de la Casa den perfekta skidorten. Skidorten har kallats Pyrenéerna Ibiza och är finns gott om festligheter för unga som gamla. Här finns dessutom trevliga butiker som i kombination med att området är tullfritt gör att du kan göra riktiga fynd.

Soldeu är en oerhört trevlig skidort som framför allt är populär bland familjer, par och större grupper. Här finns något för alla och staden har ett stort utbud av afterski-barer som är välbesökta av internationella artister.

Skidresor till Grandvalira – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Grandvalira. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Andorra med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Vad kännetecknar Soldeu
Vad kännetecknar Grandvalira

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

8,1 / 10

Utifrån 1 betyg

Recensioner

Flygresor

Inkluderat och tillägg

Liftkort för Grandvalira ingår i resans pris.

När du bokar din resa kan du se (i steg 2) vilka dagar liftkortet gäller. Om du vill att liftkortet ska gälla andra dagar vänligen kontakta vår kundtjänst innan avresan, lokalt är det inte möjligt att korrigera. Priser för att utöka liftkortet samt rabatt för "inget liftkort" hittar du också i bokningssteg steg 2.

Rabatter:

Barn upp till 11 år har rätt till ett gratis liftkort mot uppvisande av ID. Barn mellan 12 och 17 får rabatt på liftkort. Detta beräknas när man bokar resan.

Alla bokningar före den 15 oktober 2019 får rabatt på 6-dagars liftkort.

För personer över 70 är liftkort gratis mot uppvisande av ID. Lokala rabatter gäller för personer mellan 65 och 69 år. Här rekommenderar vi att man köper liftkort direkt på destinationen.

Barn under 3 år får inte använda Funicamp gondolen. Det finns inga begränsningar för de andra liftarna.

Det finns ingen deposition vid leverering av liftkort.

Ovanstående gäller endast vid beställning, andra priser träder i kraft på destinationen.

Skid- och snowboardutrustning kan hyras när du bokar
Skidlektioner kan beställas när du bokar.

Om du bytar från skidlektioner till snowboardlektioner kostar det motsvarande 13 euro, som betalas direkt.

Skidskolan börjar på måndagar.

ändra

När vill du resa?
    Till toppen