Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
  1. Hem
  2. Solresor
  3. Värt att veta
  4. På resmålet
  5. Resmålsservice

Resmålsservice

På de flesta av resmål hittar du skandinaviska guider. I vissa fall kommer en engelsktalande representant att ta emot dig när du anländer. Du kan kontrollera beskrivningen av varje destination på hemsidan om vi har skandinaviska guider på ditt resmål. Du hittar oftast en informationstavla i receptionen eller i ett särskilt rum på ditt boende. Här kan du se information om guidernas mötestider på hotellet, telefon- och nödnummer till guiderna samt upphämtningstider på dagen för din hemresa.
Upphämtningstiden meddelas senast 24 timmar före avresan, men kan i vissa fall också skickas till dig via sms. Om så är fallet kommer guiderna att informera dig vid ankomsten och/eller vid informationsmötet. Antalet hotellmöten beror på antalet gäster på respektive boende. På informationstavlan kan du också läsa när guiderna kan nås på sin servicetelefon - detta kan göras via textmeddelande. Nödnumret kan ringas dygnet runt.

Biluthyrning

På vissa destinationer är det möjligt att hyra bil genom Sunweb. Detta görs i samarbete med vår partner Sunny Cars. Du kan boka hyrbil i samband med att du bokar din resa på hemsidan. Detta gör du i bokningssteg 2 eller inne på ditt Mitt Sunweb-konto efter att du bokat din semester. Observera att din transfer automatisk avbokas när du väljer att boka hyrbil. Läs villkoren för att hyra bil på engelska via denna länk.

Aktiviteter och utflykter

Vi rekommenderar att du bokar dina utflykter med Sunwebs guider. Du kan se exempel på utflykter under de olika resmålen på hemsidan. Alla priser som anges är vägledande och vi förbehåller oss rätten att ställa in en viss utflykt om vi bedömer att det inte finns tillräckligt intresse. I praktiken kan aktiviteterna skilja sig från beskrivningen på hemsidan.