Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
  1. Hem
  2. Solresor
  3. Värt att veta
  4. På resmålet
  5. Hotellinformation
  6. Oljud & djurliv

Oljud & djurliv

På Sunweb försöker vi alltid göra vårt bästa för att din semester ska bli så bekväm som möjligt, och om du har något klago- eller önskemål ber vi dig vänligen att alltid vända dig till våra guider eller representanter, så att vi kan lösa detta medan du är på resmålet. Det finns dock saker som är utanför vår kontroll.

Djur

Oavsett hotellets kategori kan det finnas insekter som myror, myggor och kackerlackor på rummet. Meddela Sunwebs guide eller en lokal representant som kommer att se till att det besprutas. Du kan skydda dig mot mygg genom att använda myggmedel. Det kan hända att lösa hundar skäller, och vi har ingen möjlighet att begränsa detta. Det kan också förekomma katter på hotellområdet och vi rekommenderar att du inte matar dem.

Oljud

Om hotellets beskrivning nämner livlig miljö, centralt läge, eller att det finns en bar i närheten, innebär det i allmänhet att det är sannolikt att det kan förekomma buller från antingen trafik, stadslivet och/eller aktiviteter. På många hotell arrangeras aktiviteter och underhållning både under dagtid och kvällstid. Vi försöker i möjligaste mån att ge information om sådana aktiviteter/underhållning i beskrivningen. Ofta är normerna annorlunda utomlands och vi kan inte garantera tystnad efter midnatt.

Buller från byggnadsarbete är tyvärr oundvikligt. Om de håller på med renoveringar eller liknande på hotellet kommer vi alltid att försöka informera dig i god tid. Tyvärr kan det hända att vi inte vet något om byggnadsarbete i förväg.

Tyvärr är det inte heller möjligt att garantera att andra resenärer inte för oväsen eller är besvärande. Det har vi inget inflytande över och rekommenderar dig att kontakta hotelledningen om du känner dig störd av andra gästers beteende eller om du upplever att hotellreglerna inte följs. Skulle det mot förmodan inte hjälpa kan du kontakta Sunwebs guider.