Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
  1. Hem
  2. Solresor
  3. Värt att veta
  4. Betalning och biljetter
  5. Presentkort

Presentkort

Presentkort och tillgodohavanden kan användas som betalning för resor och olika tjänster på vår hemsida. Presentkorten är antingen i form av ett fysiskt dokument eller ett e-post som ska skickas till oss när du önskar att använda det. Presentkort och tillgodohavanden kan också innehålla en rabattkod som du kan använda vid bokningstillfällen på hemsidan.

Presentkort som har vunnits på mässor eller tävlingar kan inte återbetalas eller bytas mot andra produkter. Du kan inte använda ett presentkort för skidresor som betalning för en solresa, eller ett presentkort för solresor som betalning för en skidresa, osv.

Giltighetstiden anges på presentkortet/tillgodobeviset. Om giltighetstid inte anges gäller det i 3 år från utgivningsdatum.

Presentkort måste alltid användas och registreras innan betalning av en resa. Det är inte möjligt att betala av resan med ett presentkort, och det kan inte användas för en resa som redan har betalats. Presentkortet kan inte användas för betalning av deposition, men kommer att dras från det totala priset.