Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
  1. Hem
  2. Solresor
  3. Värt att veta
  4. Betalning och biljetter
  5. Biljetter

Biljetter

Dina resedokument skickas till dig via e-post ca 10 dagar före utresa om hela resans belopp har betalats. Resedokumenten måste skrivas ut, tas med på resan och användas i samband med incheckning på flygplatsen/transfern/hotellet. Resedokument skickas till huvudbokarens e-postadress. Vill du få orderbekräftelse/faktura och resedokument via post, debiteras du en administration- och fraktkostnad på totalt 200 kr för båda utskicken. Denna avgift betalas med depositionen.

Var noga att kontrollera all information på dina resedokument, samt att namn och uppgifter är angivna korrekt. Har dina uppgifter ändrats från det att du bokat resan, är det viktigt att du kontaktar oss så fort som möjlig så att vi har möjlighet att korrigera namnet på dina resedokument.

Flexibla reslängder

När du reser med oss har du möjlighet att själv bestämma antal resdagar, du kan välja allt från 2 till 21 dagar. Var dock uppmärksam på att det alltid tillkommer en extra dag, detta är för att kompensera för den tid som du spenderar med att resa, t.ex. bokar en 7 dagars semester tillkommer en extra dag så att reslängden egentligen är 8 dagar, detta räknas från avrese- till hemresedatumet.

Har du fått dina resedokument men inte kan/vill genomföra resan och har tecknat en avbeställningsförsäkring kan du läsa mer om hur du avbokar din resa här.