Resa med Barn

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Resa med barn

Resa med barn

En semester hela familjen kommer att älska

Finns det något bättre än en familjesemester där hela familjen kan umgås i härliga soliga omgivningar, långt bort från vardagstressen och verkligen r´å om varandra. Alla som har barn vet att glada barn är lika med glada föräldrar, därför har vi en mängd barnvänliga hotell med massor av aktiviteter och anläggningar så att hela familjen kan njuta av resan.

Familjevänlig semester med barnen

Vattenrutschbanor, barnpooler, barnklubbar och lekplatser. Detta är bara några va de aktiviteter och anläggningar som du har tillgång till när du reser med barn till något av våra barnvänliga hotell runt om på Europas familjevänliga semesterorter. Medan de små leker och skaffar sig nya kamrater kan de vuxna slappna av i spa eller vid poolkanten med en svalkande dryck från poolbaren. Kan de små inte få nog av aktiviteterna på hotellet finns det ofta nöjesparker och äventyrsbad i närheten på många orter, till exempel PortAventura i sydspanska Costa Dorada, som bland annat har Europas största berg och dalbana.

Selections – prisvärd familjesemester

Ett tips för dig som planerar att resa med barn är att kolla in våra Sunweb Selections. Selections är våra koncept-hotell som är handplockade för att vara familjevänliga med All inclusive och anläggningar som passar barn. Dessa hotell är också väldigt prisvärda så att du och din familj ska få så mycket semester som möjligt för pengarna.