Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Resa med barn

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Resa med barn

För barnfamiljer

En semester hela familjen kommer att älska

Finns det något bättre än en familjesemester där hela familjen kan umgås i härliga soliga omgivningar, långt bort från vardagstressen och verkligen rå om varandra. Alla som någon gång rest med barn vet att glada barn är lika med glada föräldrar. Därför har vi en mängd barnvänliga hotell med massor av aktiviteter och anläggningar så att hela familjen kan njuta av resan.

Populära val bland barnfamiljer

Resor med barnrabatt

Tips för dig som reser med barn

På våra familje- och framför allt barnvänliga hotell hittar du ofta både vattenrutschbanor, barnpooler, barnklubbar och lekplatser. Självklart ska ju även föräldrarna kunna få den avkopplande semester ni förtjänar, så medan de små leker och skaffar sig nya kamrater, kan de vuxna slappna av på spa eller vid poolkanten med en svalkande dryck från poolbaren.

Barnrabatter

Flera av våra hotell erbjuder barnrabatter för dig som reser med barn. Banrabatter gäller när du bor minst två vuxna och ett barn i ett rum/lägenhet. Detta kan ställas in i söksidans filterfunktion under resesällskap. Hos Sunweb räknas åldrarna 2 – 16 som barn. Bebisar (0 -1 år) reser kostnadsfritt. Alla rabatter och kostnader för barn samt vuxna kan ses i steg två av bokningen.

Selections och Xperience

Ett tips för dig som planerar att resa med barn är att kolla in våra Sunweb Selections och Xperience. Selections är våra koncept-hotell som är handplockade familjehotell med All Inclusive. Dessa hotell är också mycket prisvärda så att du och din familj ska få så mycket semester som möjligt för pengarna.

Vår Sunweb Xperience hotell är perfekt för dig, ung som gammal, som söker äventyr och roliga aktiviteter under semestern. Här står vårt Xperience-team redo att arrangera roliga aktiviteter flera dagar i veckan.