Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
  1. Hem
  2. Solresor
  3. Värt att veta
  4. På resmålet
  5. Transfer

Transfer

När du bokar en paketresa med flyg och hotell hos Sunweb kommer det alltid finnas möjlighet att boka transfer. Transferbussen körs av lokalt anställda, och i vissa fall kommer det också finnas en skandinavisk guide med på bussen. Det är viktigt att du infinner dig vid bussen så fort som möjligt efter bagageutlämningen och tullen. Bussen väntar bara en begränsad tid efter att "strömmen" av passagerare upphör, men väntetid på bussen kan förväntas då det generellt tar tid för alla resenärer att få sina väskor och kommit på bussen. Transfern genomförs med vanliga bussar, mini- eller midibussar med flera trappsteg, och det är ditt ansvar att själv kunna ta dig in och ut ur bussen. Behöver du hjälp eller specialtransport ska detta beställas och betalas separat. Detta visas i så fall på din faktura och i dina resedokument.  

Observera att det är ditt ansvar att ditt bagage kommer på och av transferbussen, både tur och retur. Sunweb tar inget ansvar om du glömmer ditt bagage på eller vid bussen. Angivna tidtabeller för transfer är exklusive eventuella stopp för måltider, toalettbesök och gäster som ska av på andra hotell.

Har du anordnat egen transport ska du välja alternativet "ingen transfer".

Prioriterad och privat transfer

På de flesta av Sunwebs destinationer är det möjligt att boka prioriterad eller privat transfer från flygplatsen till hotellet tur/retur. Prioriterad innebär att du åker i en mindre buss tillsammans med ett par andra gäster och privat innebär att du åker i en egen transfer direkt till ditt boende.

Priset för detta framgår i bokningssteg 2 och kan också beställas genom att kontakta våra resekonsulter. Transfer måste alltid beställas hemifrån.