Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
  1. Hem
  2. Solresor
  3. Värt att veta
  4. Inför resan
  5. Utflykter

Utflykter

Visst är det skönt att koppla av på semester, men för dig som vill ut och upptäcka ditt resmål erbjuder Sunweb ett brett utbud av utflykter på många av våra resmål. Utflykter är ofta där vi får våra bästa semesterminnen- och bilder, så om du söker en unik upplevelse på din semester, kolla in våra utflykter.  

Du kan se vilka utflykter som vi erbjuder under fliken ”Resmålet” på sidan för ditt boende. När du anländer kommer även du att bli informerad om vilka utflykter vi erbjuder, och om du hittar något som du tycker låter spännande kan du boka din utflykt på vårt välkomstmöte, vid ett guidebesök eller när som helst under dagen via telefon. Alla våra utflykter utförs av erfarna arrangörer som vi har haft långa samarbeten med. 

Eventuella priser som anges där är vägledande, och vi förbehåller oss rätten att ställa in en utflykt om vi bedömer att det inte finns tillräckligt intresse. I praktiken kan aktiviteterna skilja sig från beskrivningen på hemsidan. Sunwebs roll när det gäller att organisera utflykter är bara som förmedling. Sunweb kan därför aldrig hållas ansvarig för skada som uppstår under eller genom deltagande i en utflykt.