Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
  1. Hem
  2. Solresor
  3. Värt att veta
  4. Inför resan
  5. Transfer

Transfer

Vi erbjuder möjligheten att boka transfer på alla våra resor, vilket innebär transport från flygplatsen till hotellet när du anländer och från hotellet till flygplatsen när du ska åka hem. På flygplatsen möts du upp av en guide eller lokal representant från Sunweb som visar dig till rätt transfer och på hemresedagen plockas du upp i hotellets reception/lobby.

När du bokar din resa kan du välja vilken typ av transfer du önskar, detta gör du i bokningssteg 1. Vi erbjuder följande typer av transfer:

  • Transfer: En stor buss som gör flera stopp på hotell längs vägen.
  • Prioriterad transfer: Delad transfer med 1 eller 2 stopp längs vägen.
  • Privat transfer: Inga stopp på vägen till ditt boende.

Har du gjort upp egna planer på hur du vill ta dig från och till flygplatsen, väljer du alternativet ”ingen transfer”.

Transfertider

Transfertiden är olika på olika resmål. Denna påverkas också av antalet stopp längs vägen. Du kan se mer om transfertiden under fliken "Flyg" under det boende du valt på hemsidan. Observera att detta är cirka tider som inte räknar in eventuella stopp för måltider, toalettbesök och gäster som ska av på hotell längs vägen.

Specialbagage

Cyklar, surfbrädor eller rullstolar kan inte tas med på transferbussen som standard. Om du planerar att ta med dig något av detta måste du alltid kontrollera detta i förväg.

På många resmål är det inte tillåtet att ta med husdjur på transferbussen. I vissa fall är det tillåtet att transportera ett husdjur i bagageutrymmet på bussen.

Observera att transport kan begäras för cyklar, surfbrädor, rullstolar, husdjur och annat specialbagage. Vänligen kontakta alltid vår kundtjänst om du planerar att ta med specialbagage på resan.