1. Hem
  2. Solresor
  3. Turkiet
  4. Marmariskusten
  5. Hisaronu
Hisaronu

Resor till Hisaronu

Populärt resmål för:

Övriga Familjer med äldre barn Unga par Äldre par

Hisarönü har en underbar natur med vackra träd och gröna växter överallt. De gröna kullarna omges av klart, blått vatten och en solig himmel. En vacker bild för ett vykort. Hisarönü är den perfekta platsen för en avkopplande semester i Turkiet.

Upptäck det vackra landskapet

Ta ett dopp i havet eller hyr en Jeep och utforska bergen, njut av den fantastiska miljön. Ta med dig ditt snorkelset och simma med fiskar i det azurblå vattnet.

Besök Marmaris

"Platsen att vara på" under din semester på den södra Egeiska kusten. Denna populära badort ligger mindre än 45 minuters bilresa från Hisarönüs. I Marmaris kan du promenera genom gatorna och hitta de bästa souvenirerna på basaren. Glöm inte att besöka hamnen i Marmaris, där du kan njuta av en utsökt turkisk måltid medan du har utsikt över havet.

Utflykter

Utflyktsinformation

Vi erbjuder ett bra urval av utflykter på din resa till Marmariskusten. Nedan kan du se våra gästers favoritutflykter, men vi erbjuder även fler på plats. De angivna priserna är endast vägledande och det finns ofta specialrabatter för barn och bebisar. Det är möjligt att utflyktsprogrammet kan avvika från beskrivningen eller ställas in på grund av bristande efterfrågan. Få mer inspiration till vad som kan upplevas på ditt resmål och boka dina utflykter på https://excursions.sunweb.com/

Dalyan

En dag med inslag av kultur, natur och avkoppling. Tillsammans med en lokal guide och en skandinavisk Sunweb-guide kommer vi att ge oss ut på en spännande dag tillsammans. Under dagen har du chansen att prova på lerbad fyllt med naturliga mineraler. Ryktet säger att du känner dig 10 år yngre efteråt. Vi kommer också att segla små flodbåtar på floden Dalyan, där du får se de kungliga gravarna från 400 f.Kr. Efter en lunch fortsätter vi till İztuzu Beach, stranden där de stora sköldpaddorna lägger sina ägg och där floden möter havet. Här finns även chansen att se blå krabbor. På stranden finns det möjlighet för att koppla av, uppleva naturen och bada i Medelhavet. En härlig dag med något alla åldrar. Lunchbuffé ingår.

Sunset jeepsafari

Att se solen gå ner vid havet på en öde strand är en speciell upplevelse. Ännu mer speciellt blir det på denna Sunset Jeep-safari. Hoppa in i en Jeep och förundras av det orörda landskapet tillsammans med din Sunweb-guide. På detta off road-äventyr får du se vackra vyer och vi tar ett stopp vid stranden i Bordubet för att ta oss ett dopp. Medan solen går ner stannar vi till på Kizkumu/Jesus Beach där det ser ut som du kan gå på vattnet. Upplev den vackra stjärnhimlen på vägen tillbaka. Middag ingår.

Sunweb Pearl

Massor av sol, blått hav och vacker natur på en båttur med vår turkiska Gulet. Denna lyxiga båt har gott om utrymme både i solen och skuggan. Ombord serveras du drycker, det spelas ingen hög musik och till lunch får du en god buffé. Naturligtvis är din Sunweb-guide på plats och står till tjänst för att göra din utflykt så trevlig som möjligt. Vid de olika badstoppen lägger vi till utanför vackra vikar där kan hoppa i det svalkande vattnet. Låter det inte som en underbar dag?

Temperatur per månad

januari jan
februari feb
mars mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
augusti aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max
16ºC
16ºC
21ºC
23ºC
32ºC
38ºC
38ºC
37ºC
40ºC
34ºC
23ºC
19ºC
Min
2ºC
5ºC
5ºC
9ºC
16ºC
21ºC
20ºC
20ºC
22ºC
18ºC
11ºC
6ºC