Tillbaka

Resor till Dalyan

Destination image

Populärt resmål för:

Äldre par
Familjer med äldre barn
Unga par
Övriga

Dalyan ligger 87 kilometer från Marmaris, på den egiska kusten. Denna lantliga och vänliga fiskeby kommer utan tvekan att stjäla ditt hjärta! Den har ett litet och mycket mysig centrum som du kommer att upptäcka. Vid mynningen av floden som rinner igenom byn ligger vackra Turtle Beach, som är en härlig sandstrand med skön atmosfär. Denna strand kan nås med båttaxi (ca 30 minuter) eller en dolmus (ca. 15 min.) Under din semester i Dalyan är ett måste att besöka en naturlig värmekälla. Kom till Dalyan där du får avkoppling, kultur och natur allt i ett. 
Läs mer Läs mindre

Utflykter

a picture
Sunset jeepsafari

Vill du se solnedgången över havet ute i vacker miljö? Hoppa i en jeep och upptäck Marmaris på kvällen med vår Sunset Jeepsafari, enbart för Sunweb-gäster.

a picture
Sunweb Pearl

Endast för våra Sunweb-gäster; koppla av på det azurblå havet i en lyxig båt

a picture
Dalyan

Dagen är fylld med roliga upplevelser både i naturen och i historien för alla åldrar. Vi åker förbi de imponerande klippgravarna vid Dalyan, stannar vid gyttjebaden som sägs ha helande krafter, och blir täckta från topp till tå i den friska, leriga gyttjan. Vi avslutar dagen på Iztuzu-stranden där du kan njuta av solen på den stora sandstranden.

a picture
Hamam

Det bästa sättet att börja din semester är att besöka det turkiska badet hamam. Här kommer du att få en trevlig och lyxig avkopplande start på semestern. Efter en stund i ångbastun eller bastun där din kroppstemperatur ökar och porerna öppnas ska du ta ett dopp i ett iskallt bad. Temperaturskiften ökar blodflödet och efter det går du in i "hararet", det varma rummet. Här lägger du dig på en stor uppvärmd marmorsten och skrubbas med en hamphandske för att ta bort alla döda hudceller. Därefter blir du masserad med det mjukaste olivtvålskum. Din hud kommer att bli mjuk och mer mottaglig för solen. Behandlingen avslutas med en skön oljemassage.

a picture
City tour

Upptäck Marmaris medan Sunwebs reseguider berättar om vardag, kultur, tro och sist men inte minst historien om denna vackra stad.

Temperatur per månad

Till toppen